Westfield Mall of the Netherlands: het grootste winkelcentrum van Nederland is nu geopend

Alles kan in deze maar liefst 117.000 vierkante meter (!) grote shopwalhalla

westfield mall leidschenhage
Willeke Machiels

Shopping fans, opgelet! Het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland, Westfield Mall of The Netherlands, heeft eindelijk haar deuren geopend. Van brunchen tot winkelen, van een film tot uitgebreid dineren; alles kan in deze maar liefst 117.000 vierkante meter (!) grote shopwalhalla in Leidschendam.

Westfield Mall of The Netherlands

Nu de winkels weer langzaamaan op afspraak opengaan, komt de opening van dit shopwalhalla als geroepen. De Westfield Mall werd in 2017 al aangekondigd en is sinds vorige week dan eindelijk open. Van eetgelegenheden en een gigantisch aantal designer- en lifestylewinkels, tot aan een Kinepolis bioscoop, een Gamestate en zelfs het Youseum Instagram-museum; de Westfield Mall of The Netherlands biedt alles wat je wil, onder één dak. Ook de Amerikaanse winkels Bath & Body Works en Victoria Secret hebben hun deuren in het winkelcentrum geopend. En je vindt er een filiaal van de populaire modeketen Peek & Cloppenburg. Samen met de waanzinnige architectuur en bijzondere evenementen (waar we hopelijk binnenkort weer van kunnen genieten) is niks te gek in het winkelcentrum.

Westfield Mall The Gallery

In het winkelcentrum is er een zogeheten 'The Gallery', een ruimte waar pop-up stores zullen openen en waar productlanceringen zullen plaatsvinden. Dit is een geheel nieuw concept voor Nederland. Wat je hiervan kunt verwachten? Een mix van designer- en lifestylemerken als Ace&Tate, Skins Cosmetics en Smaak Amsterdam. Samen met koffietentjes en speciale boetiekjes, zorgt het concept ervoor dat je alles bij de hand hebt voor de perfecte shopping day.

Westfield Mall winkelen

Ben je benieuwd naar de Westfield Mall? Je kunt per winkel een afspraak inplannen om te shoppen. Van de restaurants, bioscoop en bowlingbaan kunnen we helaas nog geen gebruik maken. Wanneer alle winkels weer open mogen, kunnen we ook genieten van verschillende evenementen in de shoppingmall. We moeten dus nog even geduld hebben!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion