Zó combineert de Glamour-redactie de gloednieuwe H&M voorjaarscollectie

Alle musthaves op een rij

h and m veloretti fiets winactie
Renwe Jules

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met H&M.

National Glamour Day zit er officieel op! Naast dat je kon shoppen met fikse kortingen bij heel veel toffe merken, maakten H&M-members in het bijzonder ook kans op te gekke prijzen. Dertig hand selected winnaars kregen de mogelijkheid om niet met 20 procent, maar met maar liefst 30 procent te shoppen tijdens National Glamour Day. Nog een lucky few werd niet alleen verrast met de extra korting, maar óók nog met een intiem diner in het comfort van hun eigen huis. Als aankleding werden, hoe kan het ook anders, H&M Home-items gebruikt, wat het extra gezellig maakte. Als kers op de taart mochten we ook drie felbegeerde Veloretti-fietsen verloten onder onze lezeressen en Glamour's hoofdredacteur Anke kwam de fietsen persoonlijk afleveren. Enne, de gloednieuwe H&M-collectie is minstens zo mooi als deze zoete Veloretti-fiets. Drie Glamour-girls laten het zien.

Glamour’s Anke draagt toffe denim jeans gemaakt van 100 procent biologisch katoen, bijvoorbeeld. Door het verfproces in de denimproductie weg te laten, wordt er niet alleen flink wat water bespaard, maar wordt het gebruik van chemicaliën ook vermeden. Digital editor Zoé rockt een donkerbruine, dé trendkleur van het moment, top en midi-rok gemaakt van Tencel™ lyocell. Dit is een natuurlijke vezel, afkomstig van bomen, die veel minder water nodig hebben bij de productie en geen of heel weinig pesticiden. Brandmanager Lize bewijst op haar beurt dat de little white dress van 100 procent biologisch katoen ook een musthave item is dit seizoen.

Duurzamer shoppen

We willen natuurlijk niet alleen onze kledingkast verduurzamen. Het is extra belangrijk om (vandaag, morgen en áltijd) bewust te zijn van je koopgedrag. H&M heeft daarom conscious punten in het leven geroepen. Grote kans dat je al eerder hebt gehoord van het H&M membership, waar je kunt genieten van vele extra’s; van kortingen tot gift vouchers en early access. Simpel gezegd: hoe meer punten, hoe groter de voordelen. Met de toevoeging van conscious punten wordt er gekeken naar de duurzamere keuzes die je maakt. Zo kun je bijvoorbeeld ook zien hoeveel van je gespaarde punten, conscious punten zijn. “Maar hoe krijg ik die extra conscious punten dan?” vraag je je misschien af. Bijvoorbeeld door je eigen tas mee te nemen naar de winkel of door je oude kleding in te leveren. Misschien maak je een ander wel blij met jouw pre-loved items. Zo kun je door duurzamere keuzes te maken dus extra snel punten sparen.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met H&M.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion