Deze Dior-ring van €30 gaat viral op TikTok en zo scoor jij 'm ook

Deze video met een bijzondere beautyhack is inmiddels vier miljoen keer bekeken

Wie een blik werpt op mijn meestgebruikte mobiele apps, zal zien dat TikTok er met kop en schouders bovenuit steekt. TikTok blijkt een onuitputtelijke bron te zijn waar je nieuwe beautyproducten ontdekt en, als het even kan, nog een beautyhack of twéé leert. Deze keer spot ik TikTokker Faye die een hack uitlicht, waar je waarschijnlijk zelf niet eens over had nagedacht. En het heeft alles te maken met een Dior-mascara. Specifieker nog: de Diorshow New Look Mascara.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Dior mascara

De gitzwarte Diorshow New Look Mascara is één van de wereldwijde bestsellers uit de Diorshow make-uplijn. De mascara heeft een nanoborsteltje dat ervoor zorgt dat zelfs de allerkleinste wimpers een likje mascara krijgen. Het geeft je ontzettend veel volume, een vollere wimperlijn en een open oogopslag. Vrees daarnaast niet voor samengeklonterde wimpers. De formule is verrijkt met verzorgende ingrediënten, wat zorgt voor afzonderlijk gedefinieerde wimpers. Een mooie oogopslag dus gegarandeerd, maar als het aan de TikTokker ligt, zorgt de mascara ook voor een toevoeging aan je sieraden stash.

SHOP NU!
Dior

Dior sieraden

In de video die inmiddels vier miljoen keer is bekeken, is te zien hoe Faye aan de haal gaat met haar stanleymes. Het zilveren ringetje dat om het omhulsel van de mascara zit, weet ze er daarmee af te duwen. Hierdoor blijft enkel het met het Dior-logo bezette ringetje over, dat ze aan haar ringvinger schuift (hier moet je wel heel slanke vingers voor hebben, denk ik zo). Als finishing touch spuit ze er een laagje gouden metallic lak op en ziehier: een DIY Dior-ring voor een prikkie. Haar volgers weten niet wat ze zien. Bekijk de video hieronder.

This content is imported from TikTok. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion