Met de mondmaskerbeugel onder je mondkapje blijft je make-up de hele dag goed zitten

Geen zorgen meer om lipstick die er binnen no time af is

vrouw met mondkapje op
Jared SiskinGetty Images

Het mondkapje is inmiddels niet meer uit onze levens weg te denken. Sinds vorig jaar december is het immers in alle binnenruimtes en het openbaar vervoer verplicht om een mondkapje te dragen. Hiermee hopen het kabinet, RIVM en andere gezondheidswetenschappers dat het coronavirus zich minder snel zal verspreiden. Het enige nadeel? Je make-up wordt er nou niet per se mooier van. Doordat het mondkapje strak om je gezicht zit, wordt make-up rondom de mond vaak uitgeveegd. Ook is er bij het afdoen van het mondkapje nog maar weinig van je lipstick en lipliner terug te zien. Gelukkig is er nu een oplossing.

Make-up onder een mondkapje

Zit je make-up net helemaal on fleek, moet dat mondkapje weer op en af. Het resultaat is vaak dat er van je lipstick niets te zien is, je mondkapje onder de foundation en poeder zit, en je look simpelweg gewoon vervaagd is. But no more. Business woman en influencer Negin Mirsalehi tipt op Instagram dé hack waarmee je mondkapje voortaan je make-up look een keer níet volledig ruïneert.

SHOP HIER DE MONDMASKERBEUGEL DIE NEGIN MIRSALEHI TIPT

Mondmaskerbeugel onder mondkapje

Door een 3D-mondmaskerbeugel onder je mondkapje te bevestigen, blijft je make-up onaangeraakt en vervaagd het dus niet. Negin noemt de mondmaskerbeugel zelfs "the best thing ever". Daarnaast zorgt het er ook voor dat het minder benauwd aanvoelt en voorkomt het huidirritatie. Ook vergroot het de ademruimte, waardoor het ademen makkelijker gaat. De mondmaskerbeugels zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen en kan gewassen worden met water of alcohol.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion