De mooiste 'Yeezy Cloud slippers' maar dan €400 goedkoper vind je hier

Ze zijn onderdeel van de zogenaamde cloud slipper-trend en we zien ze nu overal

kendall jenner met yeezy slippers
Rachpoot/MEGAGetty Images

Van teen-sneakers tot Teva's, soms heb je van die schoenentrends waar we even de tijd voor nodig hebben om aan te wennen. Nu duikt een nieuwe schoen op die langzaam Instagram lijkt over te nemen waarvan we nog niet helemaal zeker zijn wat we ervan vinden; de dikke rubberen slippers van Adidas x Yeezy. Van influencers tot modellen; iedereen die de massieve slippers draagt lijkt er instantly weg van te zijn.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Cloud slipper trend

Al sinds de lancering van de Adidas x Yeezy-slippers in 2019, vindt de discussie plaats of de schoenen in kwestie geüpgradede doucheslippers zijn of dat ze juist heel stijlvol zijn. Ondertussen is de modewereld het erover eens; de dikke rubberen slippers are here to stay en hebben zich dan ook ontwikkeld tot een ware trend, de zogeheten cloud slipper.

Hun naam verraadt het al; de schoenontwerpen zijn supercomfortabel die je het liefst de hele dag door draagt. En we geven de fans van deze schoen geen ongelijk; wat is er nu fijner dan een paar slippers die je tijdens deze semi-lockdown zowel binnen als buiten kunt dragen? Onder meer Kendall Jenner en Hailey Bieber zijn in ieder geval al fan.

Yeezy lookalikes

Nu kun je natuurlijk gaan voor de originele slippers, maar de realiteit is dat de budgetten van velen dat niet toelaten. Het goede nieuws; zoals bij alle invloedrijke high-fashion trends werd ook deze schoen opgevangen door high-street merken die betaalbare varianten op de markt brengen. Daarom vind je hieronder enkele van de mooiste Yeezy lookalikes (samen met het originele ontwerp) die je deze hele zomer lang kunt dragen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion