Deze NA-KD-collectie is geïnspireerd op de stijl van Romee Strijd en is perfect voor de zomer

Benieuwd naar hoe Romee de grootste trends van het Lente/Zomer 2021 seizoen zelf het liefst draagt?

"the dead don't die"  opening ceremony red carpet  the 72nd annual cannes film festival
George PimentelGetty Images

Romee Strijd staat naast haar imponerende modellencarrière minstens zo bekend om haar persoonlijke stijl. Ook zo'n fan van haar looks? Dan is er nu goed nieuws. NA-KD lanceert een nieuwe zomercollectie waar Romee niet alleen het gezicht van is, maar die tevens is geïnspireerd op de stijl van het Nederlandse supermodel.

Romee Strijd en NA-KD

De mensen die het model volgen, weten dat Romee's stijl varieert van stijlvolle working-looks tot chique avond-outfits. Dit alles komt nu samen in een luxe zomercollectie van NA-KD geïnspireerd op de persoonlijke stijl van het Nederlandse supermodel. "Wie kan er beter een luxe zomeroutfit stylen dan een internationaal supermodel? Als het om een elegant dressing gaat, weet Romee Strijd precies wat werkt," stelt het merk op Instagram.

'Simply Elegant'

Het resultaat? Comfortabele en minimalistische items met een twist die ervoor zorgen dat je de zomer in stijl tegemoet gaat. Kenmerkend aan de collectie is een focus op comfort, zonder dat je in hoeft te leveren op stijl. Zo zijn alle ontwerpen kenmerkend voor hun flowy en relaxte fit en comfy materialen die altijd een subtiele link bevatten naar de grootste trends van het zomerseizoen. Denk aan satijnen slipdresses, rugdecolletés, linnen oversized pakken en midrif-flossing tops.

Benieuwd naar hoe Romee de grootste trends van het Lente/Zomer 2021 seizoen zelf het liefst draagt? Je bekijkt en shopt de hele collectie op de webshop van NA-KD. Shop hieronder je favoriete items.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion