Koningin Máxima's verjaardag: dit waren de looks van de Nederlandse prinsessen Amalia, Alexia en Ariane

En Nederland raakt niet uitgepraat over de look van koningin Máxima zelf

amsterdam   koningin maxima komt samen met haar gezin aan bij koninklijk theater carre zij zijn daar voor de opnamen van de tv uitzending koningin maxima een leven vol muziek ter gelegenheid van haar 50e verjaardag anp pool royal images evert elzinga
ANP / Evert Elzinga

We kunnen wel zeggen dat de drie Nederlandse prinsessen inmiddels zijn uitgegroeid tot ware stijliconen. Amalia, Alexia en Ariane hebben hun stijlgevoel duidelijk van hun moeder koningin Máxima (óf ze hebben een team stylisten ter beschikking, dat kan natuurlijk ook). We raakten twee weken geleden niet uitgepraat over de outfits van de prinsessen tijdens Koningsdag 2021. Dit keer verscheen de koninklijke familie in prachtige gala-outfits ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van koningin Máxima.

Verjaardag koningin Máxima

Aanstaande maandag, op 17 mei om precies te zijn, wordt koningin Máxima vijftig jaar. Op zondagavond verschijnt ter ere van haar verjaardag het programma Koningin Máxima; een leven vol muziek op NPO1. De koningin verscheen samen met koning Willem-Alexander, hun dochters Amalia, Alexia en Ariane en prinses Beatrix bij een muziekgala in het Koninklijk Theater Carré dat onderdeel is van het programma. Bij een gala horen gala-outfits. Koningin Máxima en de drie prinsessen trokken voor de gelegenheid hun mooiste outfits uit de kast. Komen ze!

Koningin Máxima in Iris van Herpen

De bijna jarige koningin Máxima kiest voor haar signature kleur: blauw. Deze prachtige creatie is van de Nederlandse ontwerper Iris van Herpen. Haar jurk bestaat uit een doorschijnend stof met grafische, blauwe lijnen en een neutrale onderjurk.

Prinses Amalia in Needle & Thread

De oudste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima gaat voor een gelaagde jurk met rozen erop. Ze matcht de jurk met bloemenprint van Needle & Thread met de accessoires uit de kast van haar moeder. De oorbellen en peeptoe hakken heeft Amalia geleend van koningin Máxima.

Prinses Alexia in Maje

Prinses Alexia draagt een oogverblindende jurk van het Franse high-street merk Maje. Het felle turquoise staat prachtig bij Alexia's haar. Fan van haar look? Goed nieuws; haar jurk is nog steeds verkrijgbaar bij de Bijenkorf. En wacht eens even: zorgt de prinses nu eigenhandig voor de comeback van de sleehak?

Prinses Ariane in Needle & Thread

De jongste prinses draagt een jurk van het zelfde merk als haar oudere zus Amalia. De creatie van Needle & Thread bestaat uit een witte onderjurk, een doorschijnende stof eroverheen en felroze details.

Outfits prinsessen Amalia, Alexia en Ariane

De drie prinsessen blijven ons influencen. Tijdens Koningsdag droegen prinses Alexia en Ariane dezelfde sneakers, waar sindsdien een enorme run op is: Nike Air Force 1. Ook geïnfluenced door ze? Shop hieronder de mooiste Nike-sneakers.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion