De mooiste espadrilles voor de zomer geïnspireerd op de stijl van Prinses Alexia

De prinses deed hoofden draaien met haar sandalen met sleehak tijdens een koninklijk event in Amsterdam

prinses alexia
Patrick van KatwijkGetty Images

Afgelopen woensdag was het koninklijke gezin aanwezig in Theater Carré in Amsterdam ter ere van de vijftigste verjaardag van Koningin Máxima aanstaande maandag. Niet alleen Máxima stal de show met haar bijzondere high-fashion avondlook, ook de prinsessen wisten hoofden te draaien met hun feestelijke outfits. Prinses Alexia bracht met haar schoenkeuze één van de meest favoriete schoenontwerpen voor de zomer terug; de espadrille.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Prinses Alexia's espadrilles

Het is ondertussen wel bekend dat Prinses Alexia - net zoals de andere prinsessen overigens - in de voetsporen treedt van de stijlbewuste Koningin Máxima. Van haar kleurrijke high-street looks voor officiële fotomomenten tot haar casual sneakers tijdens de Koningsdag concerten. Tijdens de feestelijke viering ter ere van haar moeder in Amsterdam koos Alexia voor een stijlvolle outfit van het Franse modehuis Maje - een label waar de prinses regelmatig outfits van draagt.

het koninklijke gezin
Patrick van KatwijkGetty Images

Om haar look af te maken koos Alexia voor een opvallende schoen; hoge, stoffen espadrilles met linten om de enkels gewikkeld. Hoewel we niet zeker weten van welk merk de schoenen zijn, is de kans groot dat ze van het label Castañer zijn - een go-to merk van alle prinsessen. De espadrille zie je niet zo snel bij een koninklijk event, maar dat is juist het leuke aan Alexia's stijl. Hoe chic de gelegenheid ook is, de prinses weet haar chique looks altijd een toegankelijke en casual twist te geven.

De schoen voor de zomer

Bovendien is de espadrille de perfecte schoen voor het nieuwe seizoen. Want als er één schoen zomer schreeuwt is het wel de espadrille. Het ontwerp dat zich kenmerkt door een gevlochten sleehak afgewerkt met linten of een band voor om je enkels, is chic en comfortabel tegelijk. En laten we eerlijk zijn; wat willen we nog meer dan dat nu we langzaam uit deze semi-lockdown de transitie naar buiten maken? Shop hieronder de mooiste espadrilles in de stijl van prinses Alexia voor een stijlvolle zomer.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion