Dit zijn de grootste sieradentrends van 2021

Groot, opvallend, kleurrijk en zelf-expressie zijn de keywords van dit seizoen

Opvallend: dat is de sieraden trend van 2021 in een notendop. Al jaren bleven minimalistische gouden en zilveren sieraden de voorkeur hebben. Deze decennialange trend maakte recentelijk plek voor chunky en grote sieraden. Maar ook deze werden al snel vervangen door een nieuwe trend.

Vorig jaar stond alles in het teken van binnen blijven, dit jaar staat alles in het teken van uitbarsten. Zo ook in onze zelfexpressie. And it shows. Ook in onze sieraden. Alles is groter, kleurrijker en opvallender.

Oorbel(len)

Deze zomer draait het om zo groot mogelijke sieraden aan je oren. Denk aan grote gouden statement oorbellen, het liefst met kralen, en het liefst tot aan je schouder. Ook mis-matched oorbellen zijn helemaal hot nu. Draag twee verschillende soorten oorbellen aan ieder oor. Of sterker nog, draag er eentje aan één oor.

Mocht deze trend niet helemaal jouw ding zijn, dan is er nog een oorbellentrend: goud of zilverkleurige oorbellen met gekleurde kralen zijn nu overal te zien.

Kettingen

Kralen in alle kleuren staan centraal in de kettingen van dit moment. De kleurrijke kralenkettingen die overal opduiken, brengen ons terug naar onze kindertijd en zomerdagen waar we vriendschapssieraden met onze vriendinnetjes uitwisselden.

Ringen

Bubbels en plastic: als je social media gebruikt om op de hoogte te blijven van de nieuwste looks, heb je waarschijnlijk een aantal kleurrijke, stevige ringen voorbij zien komen bij influencers. Deze opvallende en onmisbare trend is niet alleen supermooi, maar ook super affordable.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion