De 'floss' bikini is de swimwear-trend van deze zomer

Deze bikini is het swimwear equivalent van de strappy sandal

inamorata woman bikini
Courtesy Inamorata Woman

We signaleerden al eerder dat de opvallende trend midriff flossing deze zomer één van de grootste zomer-trends zou worden. Naast tops en blouses breidde de flossing trend zich uit naar swimwear met als resultaat een bikini die je zomergarderobe een ware upgrade geeft: meet de floss bikini. Met Emily Ratajkowski als grootste trendsetter weten we het zeker; deze bikini-trend gaan we overal zien deze zomer.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Floss-trend

Van floss sandalen tot rokjes en tops met dunne bandjes - de floss-trend komt overal terug deze zomer. Maar vooral de midriff flossing trend is er een die onze aandacht trekt. Het concept van de trend spreekt voor zich: dunne bandjes zijn verwerkt aan een kledingitem die vervolgens meerdere keren om de taille heen worden gewikkeld. Een subtiele manier om van een minimalistisch item een statement piece te maken - en dat geldt dit jaar ook voor je bikini.

Floss bikini

De nieuwste floss bikini is de swimwear-versie van de strappy sandal - een bikini met meerdere dunne bandjes die zo dun zijn dat ze ons doen denken aan flosdraadjes, gewikkeld om je middel. It-girl Emily Ratajkowski zette de bikinitrend in gang met haar eigen label Inamorata Women, waar ze een midriff flossing-bikini creëerde die compleet viral gaat op social media.

Leukste bikini

De midriff flossing trend gaat momenteel viral op TikTok, waar te zien is hoe je de gemakkelijk look zelf kunt creëren met een slimme hack door een schoenveter vast te maken aan je bh. Voor een swimwear-proof variant kies je het best een kant en klare floss-bikini waar er inmiddels veell van te vinden zijn. Shop hierboven onze favoriete floss bikini's van het moment voor een stijlvolle zomer in de tuin of op het strand.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion