Gigi Hadid bewijst met deze betaalbare Mango-top dat de crochet-trend hier is om te blijven

En hij is nog verkrijgbaar!

Van de runway tot streetstyle; afgelopen maanden werd duidelijk dat de jaren '70 een terugkeer maakt in het straatbeeld in de vorm van één specifieke trend; crochet. Wie dacht dat gehaakte items enkel stoffig en saai zijn heeft het mis, want niemand minder dan Gigi Hadid bewijst met haar nieuwste look dat de crochet-trend springlevend is. En dat doet ze niet met een peperduur item rechtstreeks van de catwalk, maar met een betaalbaar high-street ontwerp van Mango.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Gigi Hadid in Mango crochet-top

New mom Gigi Hadid werd deze week gespot op de straten van New York, in een outfit die zowat zomer schreeuwt. Het supermodel koos voor een monochrome look in een sprekende geel-tint die tevens werd uitgeroepen tot de kleurtrend van 2021. Gigi's look bestaat uit een mix van designer en high-street items, zo draagt het model een flowy mosterdkleurige broek van French Connection, een tas van Loro Piana genaamd L19 Pouch en stijlvolle witte slippers van Franco Sarto. Maar de eyecatcher van haar look is natuurlijk haar gehaakte top die afkomstig is van Spaanse retailer Mango.

Crochet-zomertrend

Al met al is Gigi's look een perfecte outfit voor dit zomerse lenteweer - en laat dat nu precies zijn waar de crochet-trend extra goed van pas komt. Door de open structuur van de gehaakte ontwerpen is het één van de meest luchtige items die je kunt dragen dit seizoen, terwijl je het gemakkelijk kunt combineren met andere items voor een warmere laagjes-look. Het goede nieuws; de top van Hadid - die deel uitmaakt van Mango's duurzamere Committed-collectie - is niet alleen betaalbaar, maar ook nog steeds verkrijgbaar. Je shopt het ontwerp hieronder.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion