Lizzy van der Ligt lanceert eigen capsule collectie in samenwerking met PIECES

Kom naar de launchparty en maak kans op een masterclass styling!

lizzy-van-der-ligt-lanceert-capsule-met-pieces
PIECES

De door Lizzy van der Ligt ontworpen PIECES collectie is vanaf vandaag online verkrijgbaar en in de winkels van het kledingmerk. Om de lancering te vieren, is Lizzy donderdag 29 maart in de PIECES winkel in Den Haag. Daar geeft ze een masterclass styling weg.

PIECES by Lizzy van der Ligt
PIECES slaat voor deze capsule collectie de handen ineen met influencer Lizzy van der Ligt vanwege haar impact op de modeindustrie en de grote van haar Instagram following. Het resultaat? Een stylish en draagbare collectie, bestaande uit negen items.

Fun & persoonlijk
De collectie kwam tot stand vanuit het idee dat mode persoonlijk en fun moet zijn. "Het is een veelzijdige collectie geworden," aldus Lizzy van der Ligt. "Ik heb bijvoorbeeld mijn favoriete hartjes gebruikt als print en mijn geboortedatum vind je achterstevoren terug op het T-shirt."

"Ook een pak mocht absoluut niet ontbreken. Dat was de basis voor de collectie en daar omheen hebben we de collectie verder opgebouwd met items zoals een blouse met afneembare strik, stoere hoodie, statement oorbellen en een geprint sjaaltje voor om je pols of in je haar."

Win een masterclass styling
Op donderdag 29 maart tussen 17:00 en 19:00 uur zal Lizzy in de PIECES winkel in Den Haag aanwezig zijn om haar collectie feestelijk te lanceren. Wil je samen met een vriendin kans maken op een masterclass styling van niemand minder dan Lizzy zelf? Vul dan hieronder je gegevens in en laat ons weten waarom juist jij en je vriendin kans moeten maken. Tot 29 maart!

De PIECES by Lizzy van der Ligt capsule collectie is vanaf 22 maart verkrijgbaar bij de PIECES verkooppunten en via www.pieces.com. De 3 winnaressen van de masterclass styling ontvangen op 28 maart een persoonlijk bericht.

lizzy-van-der-ligt-capsule-collectie-pieces
PIECES
1 van 3
Oorbellen €14,99, blazer €54,99, pants €39,99
lizzy-van-der-ligt-capsule-collectie-pieces
PIECES
2 van 3
Oorbellen €14,99, hoodie €34,99, rok €34,99
lizzy-van-der-ligt-capsule-collectie-pieces
PIECES
3 van 3
Blouse € 39,99, pants € 39,99
Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Fashion