De leukste party tops onder de €40

Party on, party on

leukste-party-tops-onder-veertig-euro
@bellahadidInstagram

Wat draag jij tijdens het uitgaan? Het is voor veel vrouwen een terugkerend last minute drama: niets om aan te trekken. Wij zijn groot fan van de tactiek om in de kledingkast van een vriendin te duiken. Maar wil je je eigen feest-voorraad voor deze zomer met festivals en feestjes aandikken, dan zijn wij hier voor je.

Combineren
Geen volledige party outfits en sexy jurkjes in deze shopping, maar focus op de tops. Deze gaan perfect met een zwarte skinny jeans en strappy sandals (voor een Franse Je-ne-sais-quoi-outfit). Maar je kunt zo ook prima op een flared jeans of juist een strakke pantalon knallen. Easy does it. Gooi er, voor in de taxi of op de fiets, een losvallend colbert of leren jasje over, haal een hand door je haar... en dansen maar.

Zin een feestje? Maandag 11 juni geeft Glamour haar grootste feest ooit om het 150ste nummer te vieren. De Glamour Forever Party wordt gehouden in Paradiso. Niemand minder dan rapper Ronnie Flex is de hoofdact. Ben jij bij dit ongetwijfeld legendarische feest? Koop dan nu kaartje.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Velvet blauwe top
NA-KD

NA-KD, €9,97

2 One sleeve top
NA-KD

NA-KD, €23,76

3 Gebreide rode top met trekkoordje
H&M

H&M, €14,99

4 Shirt met open rug
&Other Stories

&Other Stories, €39

5 Rode top met golvende randen
H&M

H&M, €9,99

6 Top met lovertjes
Zara

Zara, €39,95

7 Top met knoopjes
Urban Outfitters

Urban Outfitters, €35

8 Doorschijnende glittertop
NA-KD

NA-KD, €22,95

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion