Waarom je deze winter roze en groen wilt dragen

Deze kleurencombinatie is goud komend seizoen

winter-roze-groen-dragen
thora ValdimarsInstagram

Deze winter lopen we er bij in veel kleur. Deze lofrede op geel kom je in alle tijdschriften, blogs, en modekaternen tegen. Het was dé kleur van de catwalk. Maar er zijn ook twee totaal andere kleurencombinaties die al sinds de zomer lekker gaan, en dit loopt ook nog wel even door: de kleurencombi van roze en rood en roze en groen.

Krachtig én creatief in rood en roze
Wees bij de eerste optie niet bang voor een zuurstokeffect! Het krachtige en vurige van rood wordt juist mooi in balans gebracht door het meer vredelievende roze. Mensen die roze dragen zouden volgens trendwatcher Hilde Francq creatief en origineel overkomen.

Natuurlijk en origineel
De combinatie van roze en groen gaat ook al maanden lekker. Groen staat in ons hoofd namelijk voor rust en natuur. Niet gek dus, dat er zelfs een heus Instagram-account aan is gewijdt. Op de Instagram van Plants on Pink zie je hoe fijn deze combinatie is. Groen en roze gecombineerd geeft zowel een so fresh and so clean gevoel, maar de kleurencombinatie oogt tegelijkertijd ook warm.

Zeg het met kleur
Bij de Bijenkorf is het de komende maanden een kleurenwalhalla. De wintercollecties zijn niet alleen grijs en zwart dit jaar. De Bijenkorf wil ons juist met hun campagne De Kracht van Kleur motiveren om kleur te dragen en ons zo meer te uiten. En om die verrassende combinaties te maken, zoals roze en groen. Want gekleurde kledingstukken kunnen elkaar versterken. Tip: Ga deze winter voor een gekleurde winterjas. Die zijn er nu in overvloed (van duurder tot fijn geprijsd) en het doet wat met heel je garderobe als je overal een roze sausje overheen giet.

National Glamour Day
Voor het eerst dit jaar doet de Bijenkorf met geselecteerde merken mee met National Glamour Day. Hier kun je zien op welke merken je 20 procent korting krijgt. In de winkel krijg je op zaterdag 29 september 20 procent korting op geselecteerde merken. Online kun je ook shoppen. Hiervoor heb je niets nodig. Op www.debijenkorf.nl/national-glamour-day vind je meer informatie en een link naar het aanbod. Let op: de korting is reeds verrekend in de prijs zichtbaar op de site. Op deze pagina vind je ook alle voorwaarden en activiteiten tijdens National Glamour Day.

Hieronder fijne roze en groene items uit de nieuwe collectie van de Bijenkorf. Op zaterdag 29 september shop je onder andere deze merken met 20 procent korting.

winter-roze-groen-dragen
Bijenkorf
1 van 8
Adidas Originals

Adibreak sweatpants met drukknoopsluiting, via Bijenkorf voor €69,95.

winter-roze-groen-dragen
Bijenkorf
2 van 8
Samsøe & Samsøe

Robin boxy fit trui in katoenblend, via Bijenkorf voor €89.

winter-roze-groen-dragen
Bijenkorf
3 van 8
Samsøe & Samsøe

Straight fit palazzo broek met stippendessin, via Bijenkorf voor €119.

winter-roze-groen-dragen
Bijenkorf
4 van 8
Selected Femme

Grofgebreide trui met knopen, via Bijenkorf voor €59,99.

winter-roze-groen-dragen
Bijenkorf
5 van 8
Zoe Karssen

Relaxed fit puffer jack met capuchon en borduring, via Bijenkorf voor €290.

winter-roze-groen-dragen
Bijenkorf
6 van 8
Coccinelle

Arlettis Mini crossbodytas van leer, via Bijenkorf voor €270

winter-roze-groen-dragen
Bijenkorf
7 van 8
Guillaumond

Leopard sjaal van wol 180 x 30 cm, via Bijenkorf €29,95

winter-roze-groen-dragen
Bijenkorf
8 van 8
Marc Aurel

Bikerjack van leer met ritszakken, via de Bijenkorf voor €299,95

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Fashion