Het perfecte cadeau: de sieraden van Ti Sento – Milano

Trakteer je moeder, vriendin of jezelf

Land vehicle, Vehicle, Car, Classic car, Coupé, Classic, Travel,
Ti-Sento Milano

Voor het geval je beste vriendin jarig is, je vast begint met Sinterklaas- en Kerstinkopen of je jezelf wil trakteren (doen!): we hebben het perfecte cadeau voor je gevonden. De luxe zilveren sieraden van Ti Sento – Milano.

Sieraden eerst
Normaal gesproken kiezen vrouwen eerst hun kleding en dan hun sieraden. Niet bij de juwelen van Ti Sento-Milano. Wanneer je die pronkstukken in je bezit hebt, pas je je kleding al gauw aan op je sieraden.

Luxe
Begrijpen we best, want het zijn eyecatchers. De stenen zijn met de hand gezet, de details zijn aandachtig geperfectioneerd en zelfs de sluitingen zijn onderdeel van het ontwerp. De goudsmeden geven de sieraden ten slotte nog een magische final touch, die nét voor die extra sparkle zorgt.

Icoon
De sieraden die niet in je juwelenkistje mogen ontbreken, komen uit de iconische Flowerbud-collectie. Deze juwelen zijn geïnspireerd op de natuur. Vrouwen die de wereld willen zien (of al hebben gezien), zitten goed bij de Luxury Traveller. Voor ieder wat wils, want de Luxury Traveller bevat drie nieuwe collecties.

Drie collecties
De sieraden in de City Chic-collectie staan voor prachtige architectuur en onbekende culturen. Bij Nature’s Secrets waan je je spontaan in de bergen of midden in het bos, waar je gedachten wegzinken in de adembenemende natuur. De glinsterende Evening Lights-collectie geeft de final touch aan je party-outfit wanneer je een avond de stad onveilig gaat maken.

Favorieten
Benieuwd naar de sprankelende sieraden? We hebben de mooiste exemplaren voor je op een rij gezet. Mix en match je favorieten en laat je inspireren:

1 Roségoud vergulde flowerbud pendant
Ti Sento - Milano
2 Zilveren ring met parelmoer en kristal
Ti Sento - Milano
3 Gele flowerbud oorbellen met subtiele witte zirkonia pavé zetting
Ti Sento - Milano
4 Zilveren armband met geelgouden plating en een steen van parelmoer
Ti Sento - Milano
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion