Dit zijn de sneakertrends van dit moment

Een goed paar sneakers is onmisbaar in je garderobe

zalando-sneakers-nieuwe-collectie
Zalando

Waarschijnlijk de meest comfortabele schoenen die er bestaan: sneakers. Lucky for us is een goed paar sneakers altijd onmisbaar in je garderobe. Ze maken iedere outfit in één klap sportiever, stoerder of nonchalanter. Niet zo gek dat we de sneaker ieder seizoen weer zien verschijnen in een nieuw model, nieuwe kleur of print.

Dit najaar is dat niet anders. De ‘ugly sneaker’-trend van 2018 gaat nog even door, maar dan in een nieuw jasje. Hoe we dat weten? Door Zalando’s Sneakernet. Hier vind je een enorm aanbod aan sneakers, de allernieuwste releases en de trends van nu. Benieuwd wat die trends zijn? We geven je vast een voorproefje.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Neon
Zalando

Neon is hot dit seizoen. In het roze, geel, blauw én oranje, zoals deze Nike AIR MAX 95.

Prijs: €170,-

2 Opvallende kleuren
sneakers-trends-zalando
Zalando

Sneakers mogen opvallen dit seizoen. Dat zorgt voor een hoop onverwachte kleurcombinaties, zoals rood met blauw. Dit zijn Nikes AIR MAX 720.

Prijs: €190,-

3 Golvende vormen
sneakers-trends-zalando
Zalando

Lijnen zijn curvy, kijk maar naar de MODE XT TZ van Puma.

Prijs: €89,95.

4 Zolen in één kleur
sneakers-trends-zalando
Zalando

Simpel, maar effectief. Adidas weet hoe je indruk moet maken. De SLEEK sneakers combineren een neongele zool met een witte bovenkant.

Prijs: €99,95.

5 Drukke prints
sneakers-trends-zalando
Zalando

Voor het geval je niet alleen met kleur, maar ook met een printje wil opvallen; dan zijn deze AIR MAX 1 PRM Nikes iets voor jou.

Prijs: €145,-

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion