Shop de leukste denim items

Onder andere Bella Hadid is groot denim-fan

image
Glamour NL

Als het aan ons ligt is het altijd denim day! Het hele jaar door zien we denim-items verschijnen die steeds weer in een nieuw en uniek jasje zijn gestoken. Denk hierbij onder andere aan: denim overalls, spijkershorts, spijkerjacks en meer stoer, speels en sexy spijkergoed. Je kunt denim-items los en ook mét elkaar combineren. We zien dit veel voorbij komen bij de bekende celebs. Kijk maar naar Bella Hadid, zij is groot fan van de denim on denim look.

Mocht je nog op zoek zijn naar nieuw spijkergoed, bekijk dan zeker even dit rijtje met denim-items die wij selecteerden, en misschien inspireren de items je wel voor een nieuwe look. Dus verveel je je tijdens de coronacrisis, maar wel zin om nieuwe kleding in te slaan? Op zaterdag 11 april aanstaande is het wéér tijd voor National Glamour Day. Deze keer alleen online, maar dat mag de pret niet bedrukken. Je shopt dan bij verschillende deelnemende merken online alle items met maar liefst 20% korting. In the time being kun je eventueel alvast checken of je favoriete merk deelneemt, en of je al iets hebt gespot wat je zaterdag zeker gaat bestellen.

Wil je de National Glamour Day editie graag in huis hebben om lekker thuis - in het zonnetje - door te kunnen bladeren? Dan kun je deze editie online bestellen. Meer informatie over de deelnemende merken en de kortingscodes ontvangen? Wij hebben alle informatie die je moet weten over National Glamour Day bij elkaar gezet, zodat je niks hoeft te missen over de online acties.

image
H&M
Lang denim jack
1 van 12
image
About You
Edited spijkerjasje
2 van 12
image
NA-KD
Puff Sleeve Jumpsuit
3 van 12
image
H&M
Denim kokerrok
4 van 12
image
About You
Selected Femme jeans
5 van 12
image
NA-KD
Puff Sleeve Denim Shirt
6 van 12
image
H&M
Mom High Ankle Jeans
7 van 12
image
About You
Clavin Klein short
8 van 12
image
NA-KD
Western Denim Dress
9 van 12
image
H&M
Oversized denim overhemdjack
10 van 12
image
About You
Selected Femme jumpsuit
11 van 12
image
NA-KD
Dip Dye Denim
12 van 12
Advertentie - Lees hieronder verder