Veelvuldig gespot: girl gangs die in matchende outfits de catwalk bestormen

Squad goals

Girl gangs op de catwalk
Victor VIRGILEGetty Images

Met het einde van Paris Fashion Week in zicht komt er bijna weer een einde aan de modeweken van het Lente/Zomer 2020-seizoen. We stonden weer versteld van de uiteenlopende locaties en vele bijzondere visies (van het klimaat-statement van Dior tot de terugkeer van de iconische jungle-jurk van Jennifer Lopez op de catwalk van Versace, to name a few) maar toch zagen we ook duidelijk een bepaalde catwalk-trend terugkomen. Zo leken veel modeontwerpers dezelfde gedachten te hebben over de manier waarop zij hun kleding wilden tonen. Waar modellen normaal gesproken in hun eentje de catwalk betreden, zagen we dit seizoen opvallend vaak heuse girl gangs. Van de show vol topmodellen van Max Mara tot de Totally Spies-inspired girl gang op de catwalk van Balmain; bij opvallend veel shows verschenen de modellen in kleine packs op de catwalk.

Wij zetten ze de girl gangs die de catwalk dit seizoen toch wel een beetje overnamen op een rij, en hopen ondertussen dat de krachtige catwalk-trend hier is om te blijven.

Advertentie - Lees hieronder verder
4 Max Mara
Dit bericht bekijken op Instagram

ciao Milano 🖤 Grazie mille

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

6 Issey Miyake
Girl gang bij Issey Miyake
Victor VIRGILEGetty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion