Sneaker trends! Dit zijn de nieuwste sneakers die nú in de winkel liggen

So many sneakers, so little time

sneakertrends-2019
Glamour

Onze liefde voor sneakers is gróót en wordt alleen maar groter. De sportieve schoenen zijn inmiddels onmisbaar in je shoe stash. Niet gek, want ze zijn extreem comfortabel (alsof je op wolken loopt), geven je outfit een insant nonchalante vibe en staan goed onder zo ongeveer alles. Werp maar eens een blik op de streetstyle looks van celebs als Rihanna en Bella Hadid; zij doen het voor.

Sneaker trends

Witte sneakers zijn één van de grootste sneakertrends van dit moment: denk aan de hagelwitte Nike Airforce 1’s en de FILA Disruptor Lows. Maar ze mogen heus ook opvallen, qua model. Kijk maar naar de chunky sneakers van Off White en het in het oogspringende Archlight-model van Louis Vuitton. Sneakers met een opvallende print mogen ook niet ontbreken in je collectie; zoals de Adidas x AriZona sneakers die is geïnspireerd op de gelijknamige IceTea-drankjes en de Stella Mccartney’s Eclipse sneakers.

Genoeg sneakers dus, om in huis te halen. Daarom, Glamour's sneaker release kalender: een update van alle sneakers die nu in de winkel liggen slash komen te liggen. Kijk, klik en shop!

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Nike shadow
trend nieuwe sneakers
Nike
2 Adidas
nieuwste sneakers
Adidas
3 Asics Kayano 5 360 Liteshow
de nieuwste sneakers van dit moment
Asics
4 Converse Chuck 70 Hi
de nieuwste sneakers van dit moment
Converse
5 Nike
nieuwste sneakers
Nike
6 Good news
trend nieuwe sneakers
Good news
7 Veja
trend nieuwe sneakers
Veja
8 Puma RS-X3
trend nieuwe sneakers
Puma
9 New Balance
New Balance
10 Bronx
Bronx
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion