Jeans met een hoge taille zijn een hit dit najaar

Kijk, dit zijn de denim trends waar we van houden

Street Style : Paris Fashion Week - Womenswear Spring Summer 2020 : Day Nine
Christian VierigGetty Images

Kijk, dit zijn de denim trends waar we van houden. Voor ieder figuur is een ander model jeans waarin je lichaam het mooist uitkomt. Bij de één zijn dat boyfriend jeans, bij de ander skinny jeans. Wij zijn zelf fan van de jeans met hoge taille, gewoon omdat een hoge broek ontzettend comfortabel zit en ook nog een leuke seventies vibe heeft.

High waisted jeans

De trend voor het najaar is de high waisted wide leg jeans. Dit model was voorheen nogal moeilijk te vinden, maar hij is op steeds meer plekken te koop. Vooral nu Levi's een paar maanden geleden met groot succes de Levi's Ribcage jeans introduceerde. Deze broeken hebben de hoogste taille van alle Levi’s jeans, voor dat echte vintage Levi's effect. Probeer de Ribcage Wide Leg en de Ribcage Cropped Flare.

Ook andere merken doen mee met de high waisted wide leg jeans trend. Bij Mango heb je bijvoorbeeld heel mooie wijde broeken met een hoge taille. Ook merken als Arket, Selected en And Other Stories hebben mooie jeans van goede kwaliteit tegen redelijk betaalbare prijzen. Combineer de high waisted jeans met een leuk vintage t-shirt voor de echte jaren '70 look. Ben jij nog op zoek naar jeans met een hoge taille? We zochten de mooiste exemplaren voor je uit - shop ze hieronder!

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Mango
Mango

Wide leg

SHOP

2 Levi's
de Bijenkorf

Ribcage Wide Leg

SHOP

3 Levi's
de Bijenkorf

Ribcage Cropped Flare

SHOP

4 Selected
Bestseller

High Waisted Wide Fit

SHOP

5 Levi's
de Bijenkorf

Ribcage Cropped Flare

SHOP

6 Postyr
Bestseller

Wide Leg

SHOP

7 Arket
Arket

Wide Leg

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion