De schoen met de vierkante neus gaan we dit najaar massaal dragen

Nadat de spitse neus jarenlang on trend is geweest, gaan we dit najaar terug naar de jaren '90

vierkante neus schoenen
Christian VierigGetty Images

De jaren '90 veroveren de huidige modetrends. De invloeden uit de nineties zijn niet enkel zichtbaar in kleding, ook in schoenontwerpen laat het 90's tijdperk haar sporen achter. Zo is een van de grootste schoentrends van de afgelopen tijd zonder enige twijfel de comeback van de vierkante neus. Dankzij modehuizen als Bottega Veneta werd de neusvorm terug gebracht naar de catwalk, waarna het schoenontwerp al snel het straatbeeld veroverde.

Schoenen met vierkante neus

Bottega Veneta bracht ons al in de zomer van 2019 de sandalen met vierkante neus die bij elke influencer favoriet waren. Ondertussen is de trend nog altijd springlevend en zijn vele modehuizen als Balenciaga, Loewe en Dior gevolgd. De trend werd zó groot dat hij doorsijpelde naar de high-street merken als Mango, Scotch & Soda en Vagabond die betaalbaardere versies van de gewilde schoen op de markt brengen. Van enkellaarsjes tot loafers, met hoge of lage hak, de vierkante neus komt ook dit najaar overal terug. Kies hieronder jouw favoriet voor je on trend herfstlook.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Vagabond
vagabond laarzen
de Bijenkorf
2 By Far
by far laarzen
de Bijenkorf
3 Mango
mango loafers
Mango
4 Sacha
sasha laarzen
Sasha
5 Lola Cruz
lola cruz enkellaarsjes
Omoda
6 Arket
arket loafer
Arket
7 Wandler
wandler laarzen
Wandler
8 Maison Scotch laarzen
maison scotch laarzen
de Bijenkorf
9 Mango
mango laarzen
Mango
10 Arket
arket laarzen
Arket
11 Aeyde
aeyde laarzen
Net-a-Porter
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion