De schoen met de vierkante neus gaan we dit najaar massaal dragen

Nadat de spitse neus jarenlang de trend is geweest, mogen we dit najaar terug naar de jaren '90

schoenen-vierkante-neus
Christian VierigGetty Images

Nadat de spitse neus jarenlang de trend is geweest, mogen we dit najaar terug naar de jaren '90. Dit najaar zien we namelijk veel schoenen met een vierkante neus. De vierkante neus maakt een flinke comeback, met dank aan designers als Bottega Veneta - zij brachten ons afgelopen zomer al de sandalen met vierkante neus die bij elke influencer favoriet waren.

Schoenen met vierkante neus

Nadat Bottega Veneta's creative director Daniel Lee een collectie aan muiltjes met een vierkante neus de catwalk opstuurde, wisten we dat dit dé schoenentrend van 2019 zou worden. Nu mogen we de trend van de zomer ook doorvoeren naar de winter. We zien de trend nu bij high-end schoenenmerken als Balenciaga tot betaalbare schoenen van Topshop.

Hoe ziet de vierkante neus trend eruit in het najaar? We zien vooral veel enkellaarsjes met vierkante neuzen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de klassieke motorlaars, de meest uitgesproken manier om deze trend te dragen. Kijk daarbij bijvoorbeeld naar laarzen van Acne Studios of Scotch & Soda. Vind je dat iets te stoer en ga je liever voor een subtiele manier om deze trend te dragen? Wat we nu veel zien bij enkellaarsjes is dat ze een spitse en een vierkante neus combineren. In de eerste instantie lijkt het op een laarsje met een punt, maar de voorkant is recht afgesneden. Hoe je deze trend ook wil dragen, wij zochten de mooiste items uit die je nu kan shoppen!

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Arket
Arket
2 Mango
Mango
3 Acne Studios
de Bijenkorf
4 Arket
Arket
5 Scotch & Soda
de Bijenkorf
6 Scotch & Soda
de Bijenkorf
7 Mango
Mango
8 Bianco
Bestseller
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion