De leukste Nike Air Max sneakers van dit moment

nike-air-max-nieuw-shoppen-leukste
Edward BerthelotGetty Images

Al sinds 1987 zijn ze niet uit het straatbeeld weg te denken: de verschillende modellen van Nike Air Max. Wat maakt een Nike schoen nou een Nike Air Max sneaker? Het verschil zit 'm in de met lucht gevulde kussentjes in de zool. Je loopt dus werkelijk op lucht, waardoor deze sneakers perfect zijn om de hele dag op te lopen.

Nike Air Max dames

Dit seizoen komt Nike weer met een hele hoop nieuwe uitgaves van zowel nieuwe modellen als classics. Onze favorieten? De nieuwe Nike Air Max 200 in felle regenboogkleuren maakt ons instantly vrolijk. De grootste sneaker trend van het afgelopen jaar was misschien wel de Nike Airmax 97, de chunky sneaker met z'n herkenbare gestikte strepen. Toen zagen we ze veel in roze en beige, maar in 2019 zijn er nieuwe kleuruitgaven in de collectie. Het mag wat uitgesprokener, zoals bijvoorbeeld wit met paars. Echte fashion daredevils gaan voor de edgy Nike Airmax 720 OBJ in Desert Ore - een uitgave die mede is ontworpen door legendarische American football-speler Odell Beckham Jr.

Op zoek naar een klassieker? De Nike Airmax I is verkrijgbaar in een beige met witte uitgave. Ook de Nike Airmax 98 iste krijgen in een mooie nieuwe uitgave in wit met een print met pastelkleuren. Check onze favoriete nieuwe Nike Airmax sneakers hieronder.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Nike Airmax 2 Light
Nike
2 Nike Airmax Tailwind IV
Nike
3 Nike Airmax 270 React
Nike
4 Nike Airmax 200
Nike
5 Nike Airmax Dia
Nike
6 Nike Airmax 201
Nike
7 Nike Airmax 97
Nike
8 Nike Airmax 1
Nike
9 Nike Airmax 180 Hi X AMBUSH
Nike
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion