Onze favoriete sustainable kleine merkjes om deze weken bij te shoppen

Win-win!

bits bodywear
Floor Reitsma for Bits Bodywear

Er wordt deze weken meer online geshopt dan ooit tevoren: niet alleen zijn Black Friday deals steeds meer aanwezig in Nederland, maar we zitten ook nog midden in een pandemie waardoor het af te raden is om de hele dag met z'n allen door de winkelstraten te gaan banjeren. Dan kom je – vanwege de snelheid en het gemak – al snel uit bij de bekende giganten. Zij draaien dit jaar enorme winsten, terwijl veel kleine bedrijven hun deuren moeten sluiten.

Daarom zetten wij onze favoriete kleine merken op een rij waar je tijdens de feestdagen kan shoppen voor unieke cadeaus, óf voor je ultieme party-look.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Bits Bodywear

Hoeveel ondergoed heb jij waar je écht blij van wordt? Iets wat zowel sexy als comfortabel is? Drie meiden uit Amsterdam raakten zo gefrustreerd met hun zoektocht naar het perfecte ondergoed, dat ze besloten het dan maar zelf te maken. In on-trend kleuren en drie flatterende modellen die op iedere maat apart zijn ontworpen.

Shop nu bij Bits

3 Verse Good Store

Bij Verse Good Store shop je sustainable: de mooiste kleding, accessoires, geuren en interieurspulletjes.

Shop nu bij Verse Good Store

4 Akomi

Akomi is een jong sustainable merk dat items maakt van vintage en deadstock kleding. Zo heb je dus items volgens de laatste trends, gemaakt van sustainable stoffen die anders weggegooid zouden worden.

Shop nu bij Akomi

7 Enrica Masi

Kunstenares Enrica Masi verkoopt haar prachtige kleurrijke prints online. Leuk als je er al een tijdje over nadacht om te investeren in een mooie art print, dan heb je straks 'een echte Masi' aan de muur. Haar minimalistische designs passen in ieder interieur.

Shop nu bij Enrica Masi

8 Boohtiek

Nederlands label met mooie breisels. Ook nog eens heel exclusief, want van ieder model worden maar 150 stuks gemaakt! De kledingstukken worden in vorm gebreid zodat er zo min mogelijk restafval ontstaat – daarnaast worden de producten niet in plastic verpakt.

Shop nu bij Boothiek

9 The Collection One

Eigenaar Lisa opende nét voor de eerste lockdown haar prachtige shop op de Czaar Peterstraat in Amsterdam. Inmiddels is de winkel weer open, maar koop je ook online de mooiste minimalistische items.

Shop nu bij The Collection One

10 Studio Jux

Mooie kleding, schoenen, kaarsen en meer. Allemaal hartstikke sustainable en eerlijk geproduceerd.

Shop nu bij Studio Jux

12 Tessa Swinkels Handmade Bags

Tessa Swinkels maakt de coolste leren tassen van mooie kwaliteit. Ook tof: de leren tuigjes om je outfit een edge te geven.

Shop nu bij Tessa Swinkels Handmade Bags

13 BY1OAK
View this post on Instagram

Eyes talk🧡

A post shared by BY1OAK (@by1oak) on

Sieradenmerk BY1OAK is je one stop shop voor mooie, unieke sieraden!

Shop nu bij BY1OAK

14 Rêveuse Vintage

Houd Rêveuse Vintage in de gaten voor de mooiste vintage items, te shoppen via Instagram! Hieronder nog enkele andere leuke kleine vintage-zaakjes waar je de mooiste unieke vintage treasures kan vinden.

Shop nu bij Rêveuse Vintage

Shop nu bij Athé Vintage

Shop nu bij Dearhunter Shop

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion