Paasontbijt ready: dit jaar schuiven we extra stylish aan

We zeggen voor één ochtend gedag tegen onze pyjama's, leggings en trainingsbroeken

Portrait of young beautiful woman inside dressing room with mirror
Andriy OnufriyenkoGetty Images

Door alle maatregelen rondom het coronavirus komen veel van ons het huis niet tot nauwelijks uit. Met andere woorden: worden de meerderheid van onze dagen gespendeerd in een joggingpak, pyjama of oversized t-shirt. Aan de ene kant natuurlijk héérlijk, maar wat wordt het gemist om onszelf weer eens lekker op te doffen. Make-upje op, haren gestyled, dat nieuwe toffe jurkje aan en bring it on.

Gelukkig staat Pasen weer voor de deur, ofwel het moment om eens alles uit de kast te gooien - in thuisisolatie of niet! Want ja, Pasen is en blijft een feestdag; reden genoeg om er op je paasbest uit te zien en dat leuke jurkje, schattige rokje of die toffe playsuit toch wel te bestellen. Misschien wat anders dan voorgaande jaren, maar schuif dit jaar tijdens het paasontbijt eens extra fancy aan tafel. En dat kunnen we in deze tijden allemaal goed gebruiken! Ter inspiratie hebben wij wat items voor je op een rijtje gezet:

Advertentie - Lees hieronder verder
2 Zimmerman
Farfetch
3 Ralph Lauren
De Bijenkorf
4 Vero Moda
bestseller
5 Ganni
De Bijenkorf
6 Ganni
De Bijenkorf
7 Stine Goya
De Bijenkorf
8 Stine Goya
De Bijenkorf
9 Rotate
Farfetch
10 byTiMo
Farfetch
11 Tommy Hilfiger
De Bijenkorf
12 Rotate
Farfetch
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion