Nederlandse sieradenlabels om te ondersteunen ten tijde van corona

Deze periode is de uitgelezen kans om mindful om te gaan met je aankopen

voorverpakt fruit gezond voedingsdeskundige
Passian Smit

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 28 april 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

In deze gekke tijd werkt ondertussen ongeveer heel Nederland thuis, zijn alle scholen en openbare plekken gesloten of beperkt toegankelijk en kiezen steeds meer winkels ervoor hun deuren te sluiten. Hoewel misschien het laatste waar je nu aan denkt het kopen van nieuwe accessoires is, kan het juist nu een goed moment zijn om met je uitgave je stem te laten horen. Met het geld dat jij uitgeeft, bepaal jij welk merk je ondersteunt. Deze periode is de uitgelezen kans om mindful om te gaan met je aankopen, en bewust ervoor te kiezen een steentje bij te dragen aan een duurzaam bestaan van jouw favoriete merken. Daarom hier op een rij de tofste Nederlandse sieradenmerken om juist nu te ondersteunen.

Advertentie - Lees hieronder verder
2 Fashionology
Dit bericht bekijken op Instagram

New collection necklaces now available✌🏼

Een bericht gedeeld door Fashionology (@fashionology_nl) op

4 Ocean Republic
View this post on Instagram

classic shell ring ✨

A post shared by Ocean Republic Jewellery (@oceanrepublic) on

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder