De shoe-trend van het moment: de Nike Air Jordans

Tijdloze designs, diverse modellen en stoere looks

street style   augsburg   may 31, 2020
Jeremy MoellerGetty Images

We kunnen nooit genoeg sneakers hebben. De sneaker die op het moment in de spotlight staat? De Nike Air Jordan. En dat om zijn tijdloze designs, diverse modellen en stoere looks. Niet dat alleen: er wordt massaal gezocht op de sneaker sinds de release van Michael Jordans docu: The Last Dance.

De Nike Air Jordans

Nike Air Jordans? Die bestaan toch al een tijd? Zul je vast denken. En dat is zeker waar, maar de sneaker is 'terug' en hotter dan ooit tevoren. Zo werden er al vele celebs gespot in één van de vele modellen van de toffe sneaker. Denk aan Kylie Jenner in de - nog niet gereleasede - Jordan 1 Retro High Dior en topmodel Adut Akech in de Jordan 1 Mid SE Fearless Melody Ehsani.

Je stylet deze wat stoerdere sneaker doordeweeks met een mom jeans, crop top en oversized blazer. Zo creëer je een business-casual look die zakelijk, maar toch wat speels is. In je vrije tijd? Dan trek je een oversized boyfriend t-shirt aan, met cycling shorts, een fanny pack, lange sokken en je nieuwe Nike Air Jordans.

The last dance

In The Last Dance zien we de schoen in volle glorie voorbijkomen, en de impact van de Jordan blijft insane. Na de release van de docu waren de Air Jordan 13 uit 1997, de Air Jordan 17 uit 2003 en de Air Jordan 1 uit 1984 de meest gezochte sneakers op het web. Door de toenemende populariteit van de sneaker in de afgelopen tijd, zijn de schoenen razendsnel weer uitverkocht, maar wij hebben ons best gedaan om nog een paar leuke, beschikbare modellen op een rijtje te zetten.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Air Jordan 1 OG high-top Obsidian
Farfetch
2 Jordan Air Jordan 1 mid-top sneakers
Farfetch
3 Jordan Air Jordan 1 Retro high-top OG sneakers
Farfetch
4 Air Jordan 1 high-top sneakers
Farfetch
5 Jordan 1 Mid Pink Quartz
Restocks
6 Jordan Air Jordan 1 Retro high-top sneakers
Farfetch
7 Jordan Air Jordan 1 high-top sneakers
Farfetch
8 Jordan Air Jordan 1 Alternate Swooshes
Farfetch
9 Jordan 1 Mid Light Smoke Grey
Restocks
10 Air Jordan 1
Farfetch
11 Air Jordan 1 OG
Farfetch
12 Air Jordan 3 Retro OG
Farfetch
13 Jordan 1 Mid Bred Toe
Restocks
14 Jordan Air Jordan 1 mid-top sneakers
Farfetch
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion