Dé micro-sieradentrend van deze zomer? Het stijlvolle enkelbandje

De sieraden werden gespot aan de voet van menig model en influencer tijdens Fashion Week

enkelbandje sieradentrend gespot tijdens milan fashion week
Getty Images

Verschillende trends uit de late jaren '90 maakten de afgelopen tijd een comeback; van de strappy sandal tot de brede logo riem. Op sieradengebied maakt het enkelbandje deze zomer een terugkeer. Hoewel het sieraad voor velen van ons doet denken aan de hoogtij dagen van de zeroes, is het unieke voetsieraad al sinds het ontstaan van de mensheid aanwezig. Dat de trend juist nu een stijlvolle terugkeer maakt bewezen modehuizen tijdens de presentaties van hun Lente/Zomer 2020 collecties, waar onder andere Gucci, Missoni en Versace allemaal hun eigen variaties toonden op de sieradentrend.

Het enkelbandje anno 2020

Enkelbandjes maakten dan ook met grote regelmaat een verschijning aan de voeten van menig model en influencer in streetstyle looks tijdens de modeweken, en heeft zich bewezen als essentieel alledaags accessoire. Ter aanvulling op de kralen en schelpen-enkelbandjes uit onze jeugd is het enkelbandje anno 2020 moderner en chiquer in de vorm van stijlvolle gouden en zilveren bandjes. Deze enkelbandjes worden niet enkel meer beschouwd als een strandaccessoire, maar als een elegant sieraad dat je look af maakt. Combineer ze bij je favoriete zomersandaal of sneaker, of geef je favoriete Havaianas er een casual-chique upgrade mee.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Pernille Corydon
pernille corydon enkelbandje met bedels
Pernille Corydon
2 Petite Grand
petite grande enkelbandje
Petite Grande
3 Coup De Coer
coup de coer enkelbandje
Coup De Coer
4 Asos Design
asos enkelbandje
Asos
5 Twice as Nice
twice as nice enkelbandje
Twice as Nice
6 Anni Lu
anni lu lynx enkelbandje verguld
ANNI LU
7 Isabel Marant
isabel marant enkelbandje
Isabel Marant
8 My Jewellery
my jewellery enkelbandje
My Jewellery
9 Anni Lu
anni lu enkelbandje
Anni Lu
10 Asos Design
asos enkelbandje
ASOS DESIGN
11 My Jewellery
my jewellery enkelbandje
My Jewellery
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion