Dit zijn de favoriete jeans-modellen van de Glamour-redactie

Welke is jouw favoriet?

street style tijdens paris fashion week
Getty Images

We kennen het allemaal; het vinden van de perfecte jeans kan een hele (frustrerende) zoektocht zijn. Maar wanneer je jouw ultieme jeans eindelijk gevonden hebt, kun je ook niet meer zonder en leef je praktisch in het ontwerp. Investeer daarom in goede ontwerpen die je seizoen, na seizoen zult blijven dragen. Heb je nog inspiratie nodig voor een nieuw paar? Om de stress te verlichten deelt de Glamour-redactie haar favoriete jeans. Van de klassieke Levi's 501 tot een stijlvolle flared jeans van Lois, dit zijn de favorieten jeans-ontwerpen van deze Glamour editors waar ze niet meer zonder kunnen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Anke de Jong, Hoofdredacteur - Lois Raval High Waist
lois raval jeans
de Bijenkorf

"De flared jeans is mijn favoriet, het doet zoveel voor mijn figuur. Met een hoodie en hakjes draag ik hem graag naar kantoor. Heb ik een feestje dan combineer ik de broek met een paar killer heels en een hemd. Party ready!"

Shop

2 Lara Oliveri, Contributing Digital Editor - Levi's 501 original
levi's 501
Levi's

"Geloof mij; deze variant ziet er niet alleen leuk uit - hij zit ook lekker. De befaamde 501 van Levi's heeft een high waist en sluit aan de bovenkant heel mooi aan, terwijl hij tegelijkertijd een wijde en straight fit heeft waardoor hij heerlijk zit. Door deze specifieke combinatie draag ik deze jeans altijd, voor zowel een meer casual als een geklede look."

shop

3 Nikita Husseinali, Junior Brandmanager - Bershka Skinny High Waist
bershka skinny fit jeans
Bershka

"Ik koop mijn jeans altijd bij Bershka, high waist en super skinny. Door deze elementen valt het ontwerp mooi om mijn rondingen en belicht het de juiste delen van mijn lichaam. Het staat op de redactie bekend als de beruchte billenbroek."

shop

4 Laura Gommans, Senior Digital Editor - & Other Stories High Rise Jeans
other stories jeans
& Other Stories

"Als iemand met brede heupen en een smalle taille word ik heel ongelukkig van alle broeken die niet high waisted zijn. De meeste jeans van & Other Stories hebben dat vaak wél en hebben tevens een lekkere vintage Franse-meisjes look waar ik van hou."

shop

5 Elke Cremers, Contributing Digital Editor - Levi's Ribcage
levi's jeans ribcage
About You

"Het blijkt bijzonder lastig om een high waisted jeans te vinden die makkelijk over m'n heupen en bootay gaat en toch een smalle taille heeft. Het rechte Ribcage model van Levi's is een van de weinige high waisted broeken die (in ieder geval bij mij) heel mooi aansluit."

Shop

6 Esmeralda Schipper-Zijp, Fashion Editor - Levi's Ribcage Wide Leg
levi's ribcage jeans
Sarenza

"Omdat ik in verhouding een smalle taille, brede heupen, ronde billen heb, staan jeans meestal aan de achterkant open bij mij. Mijn ultieme tip: laat je broeken vermaken bij een kleermaker want dan zitten ze perfect. Mijn wijde lichtblauwe Levi’s Ribcage jeans is een van mijn favorieten. Hij zit zo comfortabel en met hakken eronder lijkt het net of ik lange benen heb."

shop

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion