Outfit lenen voor een speciale gelegenheid? Dit zijn de beste adressen!

Handig wanneer je niet voor elke gelegenheid een nieuwe outfit aan wil schaffen

street style   copenhagen fashion week springsummer 2018 day 2
Christian VierigGetty Images

Een bruiloft of speciaal feestje is vaak een goede gelegenheid om eens écht uit te pakken en op zoek te gaan naar het perfecte jurkje voor de gelegenheid. Maar wat als je drie bruiloften in een jaar hebt en je voor elke trouwerij een ander jurkje wil hebben? Ga je dan elke keer op zoek en koop je drie nieuwe stukken, of recycle je? Qua duurzaamheid en kosten is recyclen natuurlijk een betere optie, maar drie keer hetzelfde jurkje aan waarop je misschien wel elke keer dezelfde mensen tegenkomt is natuurlijk ook niet ideaal. Hoe perfect zou het zijn als je ergens een prachtig jurkje kon lenen en deze een paar dagen later weer in kon leveren? Alsof er niets gebeurt is? Tegenwoordig kan dit bij verschillende bedrijven en wij hebben er een paar voor je op een rijtje gezet. Happy shopping borrowing!

Advertentie - Lees hieronder verder
1 The Collectives

Bij The Collectives leen je de mooiste designeritems van merken als Jimmy Choo en Chanel. Het bedrijf werkt met drie verschillende plans; je kunt kledingstukken per item huren, vooraf punten kopen die je kunt inzetten of gebruikmaken van een abonnement. Je betaalt dan een vast bedrag per maand en kunt voor de laagste prijs stukken huren. Ideaal als je op een reguliere basis kleding wil lenen.

The Collectives is te bereiken via Instagram

3 My Dressoir

Bij My Dressoir reserveer je een item online, waar na je het opgestuurd krijgt en kunt gebruiken voor de speciale gelegenheid waar je het stuk voor bedacht had. Retourneer het stuk na zes dagen en het is alsof er niets gebeurt is. Ideaal toch? My Dressoir is voornamelijk gericht op mooie jurken en jumpsuits voor een gala of bruiloft; gelegenheden waarvoor je lekker uit kunt pakken!

4 Spinning Closet

Spinning Closet is jouw online kledingkast met de mooiste designer stukken voor speciale gelegenheden. Helemaal fijn; de stomerij kosten zitten bij de prijs inbegrepen, dus jij hoeft na het dragen niet meer in de weer met de jurk. Ideaal!

5 Litchy
Dit bericht bekijken op Instagram

Pastels. 🤍🧚🏻‍♀️

Een bericht gedeeld door Litchy (@litchy) op

In de boetiek van Litchy kun je terecht voor échte showstoppers die je vaak maar een keer naar een feestje of event wil dragen. De prijzen vallen in verschillende categorieën tussen de €55 en €100. Litchy's motto is: Why Should You Buy? En wij kunnen het hier alleen maar mee eens zijn!

Litchy bezoek je op de Kerkstraat 131 in Amsterdam.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion