De mooiste slipdresses voor het ultieme zomergevoel

Zo trotseer je de hittegolf in stijl

jasper rens van es voor glamour nederland
Jasper Rens van Es voor Glamour Nederland

Waar we eerder dachten dat de temperaturen tijdens deze Nederlandse zomer niet boven de twintig graden uit zouden komen, blijkt nu dat we deze week heuse zomerse taferelen kunnen verwachten in eigen land. Dat betekent dat we in onze garderobe naast de perfecte jurkjes voor een 20-graden-zomer, eindelijk plaats kunnen maken voor zomerjurken waarmee je de hitte in stijl kunt trotseren. Een van de meest tijdloze en immer on trend ontwerpen is de slipdress.

Mooiste slipdresses

De slipdress is een populair item in de modewereld sinds het begin van de jaren '90, waar het synoniem stond als de off-duty supermodel-look (denk aan Kate Moss in die iconische transparante variant, of menig model op de catwalk van Gianni Versace shows). Ook anno 2021 is de slipdress niet weg te denken uit het straatbeeld en wordt het gedragen door de meest stijlvolle streetstylesterren en modellen. De kenmerkende eigenschappen van de slipdress zijn simpel en minimalistisch; ademend stof vaak bestaande uit zijde of satijn, de dunste spaghettibandjes en een subtiele halsvorm. Perfect dus voor een warme dag in de stad of een zwoele zomeravond op het strand. Wij bespaarden je een ellenlange zoektocht naar het perfecte ontwerp en selecteerden onze favoriete slipdresses van het moment.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Calvin Klein
Calvin Klein

€79,90

SHOP NU!

2 NA-KD
NA-KD

€66,95

SHOP NU!

3 Modström
Modström

€79,95

SHOP NU!

4 & Other Stories
& Other Stories

€44

SHOP NU!

5 this is CURRATED.
this is currated jurk
this is CURRATED.

€270

SHOP NU!

6 Arket
Arket

€89

SHOP NU!

7 Scotch & Soda
Scotch & Soda

€129,95

SHOP NU!

8 About You x Riccardo Simonetti
about you jurk
About You

€39,90

SHOP NU!

9 Gauge81
Gauge81

€414

SHOP NU!

10 Mango
Mango

€25,99

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion