De mooiste slipdresses voor het ultieme zomergevoel

Zo trotseer je de hittegolf in stijl

jasper rens van es voor glamour nederland
Jasper Rens van Es voor Glamour Nederland

Waar we eerder dachten dat de temperaturen tijdens deze Nederlandse zomer niet boven de twintig graden uit zouden komen, blijkt nu dat we deze week heuse zomerse taferelen kunnen verwachten in eigen land. Dat betekent dat we in onze garderobe naast de perfecte jurkjes voor een 20-graden-zomer, eindelijk plaats kunnen maken voor zomerjurken waarmee je de hitte in stijl kunt trotseren. Een van de meest ultieme en immer on trend ontwerp is de slipdress; een van de meest ultieme zomerjurk-ontwerpen waarmee je altijd goed zit.

Mooiste zomerjurken

De slipdress is een populair item in de modewereld sinds het begin van de jaren '90, waar het synoniem stond als de off-duty supermodel-look (denk aan Kate Moss in die iconische transparante variant, of menig model op de catwalk van Gianni Versace shows). Ook anno 2020 is de slipdress niet weg te denken uit het straatbeeld en wordt het gedragen door de meest stijlvolle streetstylesterren en modellen. De kenmerkende eigenschappen van de slip dress zijn simpel en minimalistisch; ademend stof vaak bestaande uit zijde of satijn, de dunste spaghettibandjes en een subtiele halsvorm. Perfect dus voor een warme dag in de stad of een zwoele zomeravond langs het strand. Wij bespaarden je een ellenlange zoektocht naar het perfecte ontwerp en selecteerden onze favorieten voor het trotseren van een hittegolf in stijl.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 All Saints
all saints slip dress
de Bijenkorf
2 Ganni
ganni slipdress
Net-a-Porter
3 Second Female
second female slipdress
Second Female
4 NA-KD
na kd jurk
About You
5 Other Stories
other stories slip dress
Other Stories
6 Gauge81
gauge81 slipdress
Farfetch
7 Zadig & Voltaire
zadig  voltaire slipdress
de Bijenkorf
8 this is CURRATED.
this is currated jurk
this is CURRATED.
9 Kwaidan Editions
kwaidan editions slip dress
Net-a-Porter
10 Edited
edited jurk
About You
11 & Other Stories
 other stories slip dress
& Other Stories
12 LeGer by Lena Gercke
leger jurk
About You
13 Samsøe & Samsøe
samsoe samsoe jurk
About You
14 Reformation
reformation slip dress
Net-a-Porter
15 About You x Riccardo Simonetti
about you jurk
About You
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion