Groot, groter, grootst: dit seizoen maakt de microtas plaats voor de maxi-tas

Tas toe!

infoimaxtreecom
Szymon Brzoska

We snappen: de mini-tassen waren, mede dankzij het Franse modehuis Jacquemus, afgelopen seizoenen niet aan te slepen. Het minuscule model Le Petit Chiquito ging in één klap viral. Wat er daadwerkelijk in het tasje past, is tot op de dag van vandaag nog een mysterie. Eén stukje kauwgum of één Airpod of één paracetamol - wie het weet, mag het zeggen. Maar het moge duidelijk zijn dat we afgelopen seizoen enkel het hoognodige meenamen. De minitas kreeg niet veel later een upgrade in de vorm van de minstens zo opmerkelijke bracelet-bag, voor het najaar maakt de piepkleine tas echter plaats voor een groter exemplaar.

Oversized tassen

Net toen je er eindelijk aan begon te wennen om de inhoud van je tas tot het absolute minimum te beperken, is het trendlandschap omgedraaid. Dit seizoen staat namelijk helemaal in het teken van supersized tassen. Wij deden vast het voorwerk en zochten wat toffe exemplaren uit. Van slouchy-modellen tot in het oogspringende faux fur en sleeke zwarte shoppers; tas toe!

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Telfar
Telfar
2 KASSL Edition
shoppers
Farfetch
3 ASOS Design
ASOS Design
4 Stand Studio
shop shoppers
MyTheresa
5 &Other Stories
&Other Stories
6 COS Stores
shop shoppers
COS Stores
7 Arket
shop shoppers
Arket
8 Maison Margiela
shop shoppers
Farfetch
9 ZARA
shop shoppers
Zara
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion