Groot, groter, grootst: de microtas maakt plaats voor de maxi-tas dit seizoen

Tas toe!

infoimaxtreecom
Szymon Brzoska

We snappen het: de mini-tassen waren, mede dankzij het Franse modehuis Jacquemus, afgelopen seizoenen niet aan te slepen. Het minuscule model Le Petit Chiquito ging in één klap viral, ook al past er maar zeer weinig in - lees één stukje kauwgum of één Airpod of één paracetamol. Het moge duidelijk zijn dat we afgelopen seizoen enkel het hoognodige meenamen. De minitas kreeg niet veel later een upgrade in de vorm van de minstens zo opmerkelijke bracelet-bag, waar nóg minder in past, maar wel überchic aan je pols hangt.

Oversized tassen

Net toen je er eindelijk aan begon te wennen om de inhoud van je tas tot het absolute minimum te beperken, is het trendlandschap omgedraaid. Dit seizoen staat namelijk helemaal in het teken van oversized tassen. Zo werd de Telfar shopping bag een van de populairste tassen van het seizoen, net zoals de puffy shoppers van het Nederlandse KASSL Editions. Wij deden vast het voorwerk en zochten wat toffe exemplaren uit. Van slouchy-modellen tot in het oogspringende faux fur en sleeke zwarte shoppers; tas toe!

Advertentie - Lees hieronder verder
2 Mango
3 Arket
4 Daily Paper
de Bijenkorf
5 KASSL Editions
6 Stand Studio
7 &Other Stories
&Other Stories
8 Mango tas
9 Asos Design
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion