VMAs 2020: de beste rode loper looks van celebrities

De VMAs zag er dit jaar iets anders uit

bella hadid 2020 mtv video music awards
Jeff Kravitz/MTV VMAs 2020Getty Images

Zondag was het weer tijd voor de jaarlijkse Video Music Awards van MTV. Hoewel dit normaliter een enorm evenement is waar alle bekendheden van de muziekwereld massaal bij elkaar komen, zag de VMAs van 2020 er iets anders uit dan we gewend zijn.

Dit keer was er geen groot publiek aanwezig bij de awardshow. Door de coronamaatregelen vond het evenement buiten op verschillende locaties plaats en moesten delen van de uitzending al van tevoren worden opgenomen. Zo ook de optredens (van onder anderen Lady Gaga en Ariana Grande, BTS, Miley Cyrus en The Weeknd) én de rode loper momenten. Één ding dat er niet veranderd is, is de fashion sense van de celebs die op de rode loper poseren. Het zijn er een stuk minder dan voorgaande jaren, maar deze bekendheden verschenen op de rode loper van de VMAs. We selecteren de beste outfits van deze editie.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Lady Gaga
lady gaga 2020 mtv video music awards
Kevin Winter/MTV VMAs 2020Getty Images

Lady Gaga trad op met Ariana Grande en verscheen in verschillende coronaproof-outfits (met excentrieke gezichtsmaskers). Op de rode loper droeg ze Area.

2 Bella Hadid
bella hadid 2020 mtv video music awards
Jeff Kravitz/MTV VMAs 2020Getty Images

Bella Hadid kiest een zwarte pantalon, doorschijnende top en een opgestoken hairdo. Geheel in nineties stijl, zoals we van het model gewend zijn.

3 Miley Cyrus
miley cyrus 2020 mtv video music awards
Vijat Mohindra/MTV VMAs 2020Getty Images

Miley Cyrus was één van de artiesten die optrad tijdens de VMAs 2020. Ze verscheen op de rode loper in een doorschijnende jurk van Mugler.

4 Joey King
joey king 2020 mtv video music awards
Rich Fury/MTV VMAs 2020Getty Images

The Kissing Booth-actrice Joey King mocht een Video Music Award uitreiken, terwijl ze gehuld was in een korte jurk van Versace.

5 Sofia Carson
sofia carson 2020 mtv video music awards   arrivals
Rich Fury/MTV VMAs 2020Getty Images

Zangeres Sofia Carson pakte groots uit voor haar rode loper look. Ze verscheen in een rode galajurk van Giambattista Valli.

6 Jaden Smith
jaden smith 2020 mtv video music awards   arrivals
Rich Fury/MTV VMAs 2020Getty Images

Will Smiths 22-jarige zoon staat bekend om zijn fashion statements. Tijdens de VMAs ging hij voor een vale spijkerbroek en een opvallend jasje.

7 Madison Beer
madison beer 2020 mtv video music awards – arrivals
Rich Fury/MTV VMAs 2020Getty Images

Zangeres Madison Beer ging net als Bella Hadid voor een all black outfit, maar koos dezelfde designer als Miley Cyrus: haar jurkje is van Mugler.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion