Dit ultieme Nederlandse schoeisel zien we overal en geeft een update aan je look

Klompen, maar dan wel de stijlvolle variant

streetstyle in parijs
Edward BerthelotGetty Images

Nederlandse mode is op vele vlakken internationaal bekend, maar er is één specifiek ontwerp dat vooral aan ons land verbonden is; de klomp. Hoewel de schoen weinig charme kent en wordt gezien als een schoen die je enkel thuis of in de tuin draagt, werd het ontwerp de afgelopen jaren steeds vaker gespot in de collecties van invloedrijke modehuizen. Zo lanceerde Gucci haar befaamde houten clog met Horsebit-detail en maakte ook Dior een beroemd exemplaar met de kenmerkende Oblique-print. Hermès is het nieuwste modehuis dat de traditionele schoen een trendy upgrade geeft.

Stijlvolle clogs

De afgelopen tijd worden de stijlvolle clogs gespot aan de voet van menig streetstyle-ster, en blijkt het de perfecte schoen voor de huidige transitiefase nu de lente net is begonnen. In een tijd waarin de ugly shoe-trend hoogtij viert, is er geen beter moment om de klomp volledig te verwelkomen in je eigen garderobe. We selecteerden onze favoriete clogs, die je look een stijlvolle maar bovenal comfortabele upgrade geven mét een Nederlands tintje.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Birkenstock Boston via The Little Green Bag
Birkenstock

€104,99

SHOP NU!

2 Sanita via Zalando
Zalando

€59,95

SHOP NU!

3 Tamaris via Zalando
Zalando

€69,95

SHOP NU!

4 Sanita via Zalando
Zalando

€74,95

SHOP NU!

5 Softclox via Zalando
Softclox

€139,95

SHOP NU!

6 Sanita via Zalando
Zalando

€64,95

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder