De ruitentrend is ook dit najaar een blijvertje

Kijk, klik en shop!

street style  paris fashion week   womenswear spring summer 2020  day nine
Edward BerthelotGetty Images

De catwalk en streetstylesterren voorspellen; de ruitentrend is dit najaar weer helemaal terug van weggeweest. Deze keer is de klassieke trend in een nieuw jasje gestoken en zien we dat de verschillende groottes in ruiten, stoffen en ook kleuren uitstekend hand in hand gaan met elkaar. Ha! Hebben wij dus ook even geluk dat colorblocking ook on trend is dit najaar.

Ruitentrend

Celebs als Hailey Bieber en Gigi Hadid zijn al fan van deze trend en geven er beiden hun eigen speelse twist aan. Zo kun je Hailey uittekenen in een oversized blazer met de print, terwijl Gigi onlangs in een full on geruite look is gefotografeerd en haar ruiten ook graag mixt en matcht. Zelf nog op zoek naar items met de geometrische print? Glamour deed vast het voorwerk en viste de krenten uit de pap. Kijk, klik en shop ze hieronder!

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Baum und Pferdgarten
Baum und Pferdgarten
2 Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger
3 Rotate
Rotate
4 Cos
Cos
5 Scotch & Soda
Scotch & Soda
6 Obey
Obey
7 CVRD
CVRD
8 Marie Jo
Marie Jo
9 Sandro
Sandro
10 Off-White
Off-White
11 Sandro
Sandro
12 Maje
Maje
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion