9 fashion items voor iedereen die vroeger een roze compactcamera meenam naar de club

Side note: het is tijd voor een goede nachtcrème

mercedes benz fashion week spring 2009   preen   front row and backstage
Jamie McCarthyGetty Images

Ben je een vrouw en ging je tussen 2005 en 2012 naar de club? Grote kans dat je dat níet deed zonder je trusty roze Sony Cybershot of andere compactcamera. Tijdens het uitgaan schoot je heel je SD-kaartje (van 128MB of zo) vol en de volgende dag uploadde je hele fotoalbums op Hyves, Myspace, Livejournal, Blogspot of later Facebook in posts en albums als "MELKWEG GEKKIGHEID OKT 2008".

In een redactievergadering kwam onze 'oudere generatie' redacteuren (myself included) erachter dat we allemaal een gedeelde ervaring hadden: uitgaan in American Apparel leggings en al onze chaos vastleggen op flitsfoto's – hopend dat we een beetje eenzelfde leven konden hebben als de enige noemenswaardige influencer op dat moment: Cory Kennedy.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 De gekleurde Sony Cybershot
sony cybershot
Sony Cybershot

Je #1 accessoire. Smartphones bestonden nog niet en je Motorola Razr had wel een camera, maar die was precies 1 x 1 pixel. De enige oplossing om je wilde jaren vast te leggen: de compactcamera, het liefst in het roze.

2 De RayBan Wayfarer
rayban wayfarer
Amy TierneyGetty Images

Bonus punten als je ze ín de club droeg. Dubbel bonuspunten als je bijvoorbeeld een felroze of turquoise had.

3 Lange kettingen
uilenketting
Etsy

Als je niet meerdere lange kettingen over elkaar droeg, wie was je dan eigenlijk? Waarschijnlijk had jij óf een van je vriendinnen deze uilenketting in haar bezit.

4 Hoofdbandjes
roberto cavalli opening boutique paris fashion week ready to wear aw
Daniele VenturelliGetty Images

Een veter om je hoofd, en het liefst nog een zweetband van Adidas. En dan gecombineerd met een Adidas-jasje met strepen op de mouw, het liefst in groen, blauw of rood.

5 Deze American Apparel body
american apparel
American Apparel

Andere favoriete American Apparel items waren de Disco Pants (extreem hoog, extreem strak, extreem shiny) en de hoge, hoge, hoge leggings die je droeg als broek.

6 Dit soort giletjes
cory kennedy fashion
Astrid StawiarzGetty Images

Grote kans dat je meedeed aan deze trend: either in de vorm van een giletje, of in de vorm van een jasje met Napoleon-vibes.

7 De Hele Brede Riem met felgekleurde leggings
virgin mobile vma post party hosted by cee lo
Roger KisbyGetty Images

Oomph, deze outfit hits home. Om de een of andere reden waren de riemen zo breed als de A1, droeg je ze over wijde t-shirts en maakte je de look af met felgekleurde leggings. En dan keek je jezelf aan in de spiegel en dacht je: dit is 't. This is the look.

8 De riem met opvallende sluiting
butterfly belt
Etsy

Even terugkomend op de brede riem: waarschijnlijk had je ook een elastieken exemplaar met een opvallende belt buckle, zoals deze met vlinder. Geen jurkje was compleet zonder een riem die je taille benadrukte.

9 Dit soort haarsjaaltjes én dit soort broches
alexandre herchcovitch   backstage   fall 08 mbfw
Fernanda CalfatGetty Images

Elke outfit werd beter gemaakt met een broche van een grote zijden bloem.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion