De mooiste betaalbare verfijnde sieraden labels

Deze sieradenmerken brengen een betaalbaar alternatief, zonder dat je hoeft in te leveren op stijl en kwaliteit

gouden sieraden tijdens paris fashion week
Christian VierigGetty Images

Als je op zoek bent naar verfijnde sieraden van een goede kwaliteit kom je vaak de bijzondere en grote high-jewelry merken tegen waarbij je een klein fortuin nodig hebt om een stuk te bemachtigen. De wereld van verfijnde, kwalitatieve sieraden is niet de meest toegankelijke, terwijl er steeds meer mensen zijn die geven stijl, duurzaamheid en kwaliteit. Nu zijn er steeds meer sieradenmerken die een betaalbaar alternatief brengen en de juwelen industrie een stuk toegankelijker maken, zonder dat je hoeft in te leveren op stijl en kwaliteit. Het resultaat zijn minimalistische en elegante sieraden die een mooie en subtiele aanvulling zijn op ieders dagelijkse look. Ben je opzoek naar verfijnde sieraden, maar wil je geen fortuin uitgeven? Dan wil je deze sieraden labels zeker kennen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Alighieri

Alighieri is een sieraden label dat geïnspireerd is op Dante Alighieri's befaamde boek 'Divine Comedy'. Elk ontwerp vertelt een verhaal en is gemaakt van goud of zilver afgewerkt in bijzondere en fijne vormen. Je zult de gouden kettingen en oorbellen gelijk herkennen van de talrijke Instagram-posts van de meest stijlvolle vrouwen in de mode.

SHOP

2 Mejuri

Mejuri is een Canadees sieradenmerk dat betaalbare, fijne sieraden creëert in de vorm van moderne en tegelijk tijdloze ontwerpen. De visie van het merk is gebaseerd op het idee dat vrouwen mooie sieraden voor zichzelf kunnen kopen zonder per se te moeten wachten op een gelegenheid om dat te doen.

SHOP

3 Ana Luisa

Ana Luisa gebruikt 100% gerecycled goud in hun sieraden, die gemaakt worden op een duurzame wijze. Dankzij de betaalbare prijs en de trendy kijk op klassieke ontwerpen, heeft het label zich snel verspreid onder mode-insiders en mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige demi-fijne sieraden.

SHOP

4 Anna + Nina

Het Nederlandse sieradenlabel Anna + Nina creëert de meest on trend handgemaakte sieraden in zilver en goud van hoge kwaliteit. Het label staat bekend om hun verfijnde sieraden met een stijlvolle twist en hun 14 karaats goud-lijn waarin enkel met goud wordt gewerkt.

SHOP

5 Reliquia Jewellery

Het Australische label Reliquia Jewellery is geïnspireerd op art deco-beeldhouwkunst en creëert bijzondere stukken met een tijdloze stijl en hoge kwaliteit. De juwelen van het label kenmerken zich door hun verfijnde en tegelijk sculpturaal vormen, di geïnspireerd zijn op vintage sieraden.

SHOP

6 Catbird

Het New Yorkse sieradenlabel Catbird creëert verfijnde sieraden die populair zijn over de hele wereld. Elk item wordt met kwalitatieve materialen als 14-karaats goud, kleine diamanten en zilver met de hand gemaakt in hun studio in Brooklyn. Tijdloze en subtiele sieraden die je dagelijkse look een upgrade geeft.

SHOP

7 Aurate New York

Alle sieraden van Aurate New York zijn ontworpen en met de hand gemaakt met behulp van duurzaam en fair-trade goud gemaakt en verguld vermeil. Het doel daarbij is dat elk ontwerp een leven lang mee gaat en een tijdloze toevoeging is aan de persoonlijke stijl van elke vrouw. Het resultaat: verfijnde sieraden die bij iedereen passen.

SHOP

8 Amarilo Jewelry

Het sieradenlabel Amarilo Jewelry komt uit Los Angeles en staat bekend om haar tijdloze ontwerpen met een moderne twist. Hun motto is dan ook om klassieke sieraden opnieuw vorm te geven voor de moderne vrouw, dat resulteert in subtiele sieraden gemaakt van hoge kwaliteit die passen bij elke outfit en gelegenheid.

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion