De meest comfy schoenen om dit najaar op te lopen

Een held op sokken, maar dan net anders

celebrity sightings in new york   september 11, 2020
Jose Perez/Bauer-GriffinGetty Images

Na de hele zomer op de leukste slippers en sandalen (en misschien zelfs blote voeten) gelopen te hebben, is het toch echt tijd om je voeten met deze gure temperaturen iets meer liefde te geven. Hoog tijd dus, om de warmste en meest comfortabele schoenen weer tevoorschijn te halen. Dit najaar zijn vooral de lage Uggs weer een musthave in je schoenencollectie. Want zeg nou zelf: ze zitten heerlijk, zijn warm, zien er lief uit en het belangrijkste is dat ze ideaal zijn om de wintermaanden en quarantaine periode mee door te komen.

Warme winterschoenen

Omdat er naast Uggs natuurlijk nog een hele reeks met vergelijkbaar schoeisel is, heeft Glamour een selectie gemaakt van de fijnste, zachtste en warmste schoenen en sloffen om aan je voeten te hebben. Waar wacht je nog op? Kijk, klik en shop ze hieronder! Naast het warme schoeisel vraagt een nieuw seizoen ook om een nieuwe garderobe; het is hoog tijd om je kledingkast te upgraden. Van winterjassen tot gebreide truien en mooie leren laarzen; Glamour deed vast het voorwerk en viste, speciaal voor jou, de krenten uit de pap voor je najaarsgarderobe.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Uggs Classic enkellaarsje
Uggs
2 Shepherd Pantoffel
Shepherd
3 Balenciaga Pantoffel
Balenciaga
4 Uggs Cozette Slippers
Uggs
5 Ugg Pantoffel
Uggs
6 Ugg Fuzette
uggs
Glamour
7 Ugg Coquette
uggs
Glamour
8
uggs
Glamour
9 Ugg Dakota
uggs
Glamour
10 Ugg Neumel
uggs
Glamour
11 Birkenstock Arizona
uggs
Glamour
12 Ugg Tasman
uggs
Glamour
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion