Bernie Sanders' wanten zijn het meest onverwachte én stijlvolle modeaccessoire deze winter

Wanten, but make it fashion

bernie sanders tijdens de inauguratie van president joe biden
PoolGetty Images

Een van de meest besproken looks van de afgelopen dagen is ongetwijfeld de outfit van iemand die vaker een onverwacht stijlicoon werd genoemd; niemand minder dan Bernie Sanders. De Democratische senator was net als vele andere politici woensdag aanwezig bij de inauguratie van president Joe Biden in Washington. Waar de meeste aanwezigen zich volledig uitdosten voor de gelegenheid - zoals Amerika's eerste vrouwelijke vice-president Kamala Harris in een betekenisvol paars pak - koos Bernie voor een look die erop leek alsof hij die dag nog meer te doen had. Het meest opvallende was zijn accessoire-keuze: gebreide wollen wanten met print.

Bernie's wanten

Ook al lijkt de look zonder bewuste keuze te zijn samengesteld, blijkt niets minder waar; Bernie kreeg de gebreide handschoenen cadeau van een leraar genaamd Jen Ellis uit Vermont (de staat waar Sanders Senator van is) en zijn gemaakt van hergebruikte truien en gerecycled plastic. Bernie's duurzame look ging volledig viral nadat mensen hem spotten op de tribune met zijn opvallende wanten, waarna vele hilarische memes ontstonden. Noem het de 'je ne sais quoi' stijl maar dan op z'n Bernie's, want laten we eerlijk zijn - de grootste stijliconen zijn diegenen die niet doorhebben wat voor impact ze maken. We selecteerden de mooiste wanten die het meest onverwachte must-have modeaccessoire zijn geworden van de winter. Bernie would approve.

Advertentie - Lees hieronder verder
2 King Louie
King Louie
3 I'm Dutch
I'm Dutch
4 Fashionhouse
5 Hestra Valdres
6 Fashionhouse
7 I'm Dutch
8 Asos Design
9 My Accessoires London
My accessoires London
10 Moshi Moshi Mind
Moshi Moshi mind
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion