Waarom een bodysuit ons favoriete kledingstuk is tijdens de lockdown

De perfecte top om iedere look (met of zonder joggingbroek) een chique upgrade te geven

bodysuit tijdens london fashion week
Christian Vierig

Na de vele jonggingpakken, loungewear looks en huisslippers zijn we langzaam er wel aan toe om iets meer afwisseling te brengen in onze dagelijkse looks. Hoewel we al meerdere keren een poging hebben gewaagd die ene nieuwe top of jurk eindelijk eens aan te trekken, merken we dat we toch elke keer de meest comfy items zonder nadenken uit de kast trekken. Toch wat meer variatie in je looks maar dan inclusief comfort?

Het antwoord; de bodysuit

Een van onze favoriete mode-items tijdens de lockdown is de bodysuit; übercomfy en de perfecte top om iedere look (met of zonder joggingbroek) een chique upgrade te geven. Bovendien zijn deze basics gemaakt van de zachtste materialen, waardoor er bijna geen verschil is met het dragen van je favoriete pyjama of ondergoed. Niet verrassend dat modellen als Bella Hadid en Hailey Bieber fan zijn. We selecteren de mooiste bodysuits voor je volgende look in zelfisolatie en daarna.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Gauge81
Gauge81
2 AllSaints
ALLSAINTS
3 ALIX NYC
ALIX NYC
4 Amir Slama
Amir Slama
5 Miss Selfridge
Asos
6 Tommy Jeans
Tommy Jeans
7 Maje
Maje
8 Only
Only
9 Ganni
Ganni
10 Wolford
Wolford
11 Daily Paper
Daily Paper
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion