De mooiste Prada Monolith-lookalikes die je nu kunt shoppen

Net zo mooi, €1000 goedkoper

street style   berlin   january 18, 2021
Jeremy MoellerGetty Images

Elk seizoen is er één item waar ieders modehart sneller van gaat kloppen, nu zijn dat de Monolith boots van Prada. We spotten de laarzen voor het eerst tijdens de Fall/Winter ’19- show van het Italiaanse modehuis en niet veel later werd menig streetstyle-ster en celeb met de boots gesignaleerd. Zelfs als je ze niet bij naam kent, denk ik wel dat je ze voorbij hebt zien komen. Het gaat hier om de Prada boots met dat oddly, maar toch zo leuke, etuitje op de enkel dat Instagram langzaam maar zeker overneemt.

Prada schoenen

Ze zijn simpelweg ook niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De streetstyle-sterren dragen de laarzen met een blazer dress, witte oversized blouse of leren jack. De laarzen met de chunky zool geven je look dat edgy tintje die je nodig hebt. Goedkoop zijn de Monolith boots niet, want er hangt een prijskaartje aan van zo'n €1200 en laten we eerlijk wezen; niet iedereen kan zich dit permitteren. Toch zijn er nog andere mogelijkheden om ook deze look te bemachtigen. Glamour zocht en vond de mooiste lookalikes die óók nog eens betaalbaar zijn. Je shopt ze hieronder.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Prada Monolith Re-Nylon
de Bijenkorf
2 Comegetfashion
Comegetfashion
3 Public Desire
ASOS
4 Bronx
De Bijenkorf
5 Bronx
De Bijenkorf
6 Public Desire
ASOS
7 The Musthaves
Themusthaves
8 Truffle Collection
ASOS
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion