Hebben! De meest betaalbare Nylon Mini Bag lookalikes

Glamour heeft ze voor je op een rij gezet, zodat jij ze gemakkelijk kan shoppen

street style   lfw february 2020
Edward BerthelotGetty Images

Je kunt Instagram niet openen of je komt ze tegen: de kleine nylon schoudertassen. En wie nylon zegt, denkt al gauw aan het merk Prada. Het Italiaanse modehuis gebruikt de stof al sinds de jaren '80 in hun collecties, maar herintroduceerde een nieuwe Prada nylon-collectie begin 2000. Ook nu steken ze de populaire tassen, met de Prada Re-Edition-lijn, weer in een nieuw jasje. In de modewereld is nylon hierdoor inmiddels een vanzelfsprekend begrip geworden; de stof is licht en bovendien gemakkelijk schoon te houden. De tassen worden door Prada zelf omschreven als een compacte mini bag, met een modern design. En het moge duidelijk zijn dat-ie erg in trek is bij (streetstyle)sterren. Zo worden Dua Lipa, Bella Hadid, Kendall Jenner en zelfs de driejarige Stormi Webster keer op keer gespot met deze arm candy.

Prada tassen

Prada bracht ze eerder uit in elf verschillende kleuren en dat is nog niet eens zo gek, want iedereen wil er een om met hun outfit te matchen. Ondanks het materiaal blijft-ie aan de dure kant, want het blijft nog steeds Prada-tas. Daarom hebben wij het internet afgestruind voor de mooiste betaalbare lookalikes in verschillende kleuren, zodat jij ook deze nylon mini bag kan combineren met iedere outfit.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Mango
Mango
2 Stradivarius
Stradivarius
3 Monki
Monki
4 Mango
MANGO
5 My Accessories London
ASOS
6 Monki
Monki
7 Stradivarius
Stradivarius
8 ASOS Design
ASOS
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion