Celebs worden non-stop met deze Vans-sneakers gespot

Wij zochten de leukste voor je uit

street style   berlin   november 19, 2020
Jeremy MoellerGetty Images

De tijdloze Vans Authentic sneakers waren lange tijd onmisbare sneakers binnen verschillende subculturen en skaters. Dit komt dankzij de grip van de rubberen zool op hun skateboard. Niet alleen skaters leken fan van het schoeisel ook celebs als Justin Bieber, Zendaya, de zusjes Bella en Gigi hadid en zelfs Kardashians werden er niet veel later mee gespot.

Vans sneakers

Ik denk dat ik wel kan stellen dat iedereen minimaal één paar Vans-sneakers in zijn leven heeft gehad. En dat is logisch, want de uniseks schoenen zijn betaalbaar en geliefd onder velen. De schoenen zijn lekker licht en zijn inmiddels al in zo veel kleuren en patronen te krijgen. Van klassieke witte tot aan geruite platform Vans; voor elk wat wils. Glamour selecteerde daarom de mooiste Vans gespot bij verschillende celebrity’s onder de 85 euro.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Vans Ua Sk8-hi
About you
2 Vans Old Skool Platform
De Bijenkord
3 Vans Old Skool
About you
4 Vans Old Skool geruite instapper
Omoda
5 Vans Sk8 Hi
Omoda
6 Vans laag Authentic
About you
7 Vans Cruze Cc
About you
8 Vans Ua Old Skool Wmn
Omoda
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion