Dit is de jas-trend die het straatbeeld bepaalt deze lente

De trend neemt Instagram volledig over

leren jassen trend
Getty Images

De afgelopen maanden werden onze Instagram-feeds volledig overgenomen door iets wat de perfecte lentejas blijkt; de leren jas. Het is geen standaard leren jack. De trend bestaat uit half-lange en lange varianten met een blazer en trenchcoat-achtige twist die je look in een handomdraai een trendy upgrade geven. Een soort hybride tussen een blazer, een leren jack én een jas, maar dan stijlvol. Gevalletje: wil je hebben.

De mooiste leren trenchcoats en blazerjassen

Influencers en modellen hebben massaal geïnvesteerd in de leren jassen-trend, die het statement item blijkt in vele looks. De items in kwestie zijn kenmerkend door hun open kraag afgeleid van een blazer en touw-accent in de taille zoals bij trenchcoats. Vaak worden de jassen gedragen in basistinten als zwart, bruin, gebroken wit en beige, waardoor ze bij elke look passen. Hieronder vind je de leukste leren trenchcoats en blazerjassen van het moment, die variëren van getailleerde silhouetten tot vloerlange oversized modellen. Wie weet is binnenkort een van deze varianten te vinden in jouw eigen OOTD.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 H&M imitatieleren trenchcoat
hm leren trenchcoat
H&M

€49,99

SHOP NU!

2 Asos Design imitatieleren trenchcoat
Asos

€81,99

SHOP NU!

3 Le Ger via About You
About You

€99,90

SHOP NU!

4 Asos Design oversized faux leather jas
Asos

€93,99

SHOP NU!

5 Object via Zalando
Zalando

€259,99

SHOP NU!

6 Tom Tailor jas via Peek & Cloppenburg
Peek & Cloppenburg

€69,99

SHOP NU!

7 Samsøe & Samsøe via de Bijenkorf
de Bijenkorf

€229

SHOP NU!

8 NA-KD imitatieleren jas
NA-KD

€77,95

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder