Deze booty scrunch-legging gaat viral op TikTok en nu wil jij hem ook

Glamour vond de 9 mooiste van deze bijna uitverkochte bootylicious legging!

young women chatting by basketball court
Philippa LangleyGetty Images

Waar je op TikTok veelal terecht kan voor de handigste (en soms ook meest bizarre) beautytips -en tricks, is het ook hét platform om viral items te ontdekken. Zoals het magische groene washandje en The Pink Stuff schoonmaakmiddel, bijvoorbeeld. Nu is het de scrunch-legging waar men niet over uitgepraat raakt. De belofte? De legging zou je billen als het ware een push-up effect geven. Dit komt door het vissengraatreliëf en de naad rondom je billen die zorgen voor deze optische illusie. Hierdoor viel iedereen als een blok voor deze bootylicious legging.

TikTok legging

Nadat de legging eind vorig jaar voor het eerst werd gezien op het sociale medium duurde het niet lang voor het viral ging. Iedereen die ‘m bovendien droeg, sprak er vol lof over waarna het over de digitale toonbank vloog. De legging was dan ook in mum van tijd uitverkocht. In Nederland zijn ze ook nog eens moeilijk verkrijgbaar, dus des te moeilijker het is om er een te bemachtigen. En laat deze legging hype nou goed uitkomen, want 2021 begint zoals 2020 eindigde; als een comfortabel jaar als het gaat om kleding.

Leggings zijn niet meer weg te denken in de tijd waarin wij op dit moment in leven. Deze TikTok legging geeft je dan natuurlijk een extra goede reden om weer online te gaan shoppen! Glamour helpt je een handje en vond tussen alle uitverkochte items nog 9 scrunch-leggings die nu nog verkrijgbaar zijn. Bedank ons later maar.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Groene scrunch legging
Bol.com
2 Grijze scrunch legging
Bol.com
3 Blauwe scrunch legging
Bol.com
4 Rode scrunch legging
Bol.com
5 Oker geel scrunch legging
Bol.com
6 Dip dye roze scrunch legging
Bol.com
7 Dip dye blauwe scrunch legging
Bol.com
8 Leger groene short scrunch legging
Bol.com
9 Blauwe short scrunch legging
Bol.com
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion