Dit shopt de redactie tijdens National Glamour Day

Shop nu in de stijl van de redactieleden

anke de jong voor glamour ndg
Merel Daantje

Ready to shop 'till you drop? National Glamour Day is bijna hier! Op zaterdag 10 april 2021 ontvang je minstens 20% korting bij topmerken. Heb je nou al een hele wishlist, of kun je wel wat inspiratie gebruiken? Glamour's redactieleden to the rescue! Wij hebben alvast een leuke selectie voor je gemaakt, die je op 10 april sowieso in je digitale winkelmandje wil stoppen!

*Let op: op alle items geldt nog geen korting!

Glamour's favourites tijdens National Glamour Day

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Shop in de stijl van: hoofdredacteur Anke de Jong
Merel Daantje

Anke: "Ik heb een obsessie voor het perfecte witte T-shirt, voor mij het allerbelangrijkste item in mijn kledingkast. Simpel en stijlvol. Ik verslijt er wel een aantal per seizoen, omdat ik ze veel draag en ze snel niet meer echt wit zijn. Dus dat wordt weer inslaan op National Glamour Day."

€17,99*

SHOP NU!

2 Shop in de stijl van: Managing Editor Marieke Scherjon
Merel Daantje

Marieke: "Florals for spring? Groundbreaking. Met een kleurrijke jurk is het gelijk lente. Tip: combineer 'm met chunky Dr. Martens voor minder zoetigheid en meer edge."

€86,99*

SHOP NU!

3 Shop in de stijl van: Fashion Producer Charlotte de Vries
Merel Daantje

Charlotte: "De all time klassieker: de witte blouse. Deze keer oversized en denim. Leuk op een jeans of op een short."

€56,95*

SHOP NU!

4 Shop in de stijl van: Digital Editor Zoé van Halen
Merel Daantje

Zoé: "Tijdens de warme dagen laat ik graag mijn benen zien - het allerliefst draag ik dan ook shorts. Op het moment ben ik into high waisted modellen, die niet te strak om de benen zitten. Ik style ze graag met een opvallende riem met een toffe gesp en een paar sandaaltjes met een hak. Dan ben ik good to go."

€69,99*

SHOP NU!

5 Shop in de stijl van: Digital Editor / Eindredacteur Elke Cremers
Merel Daantje

Elke: "Ik ben al heel lang op zoek naar de perfecte zwarte overknee boots met subtiele hak. Ze maken van iedere outfit een feestje. Ik weet al precies hoe ik ze ga combineren: met een oversized shirt of blouse in de zomer en met een rokje en trui in de winter."

€199,99*

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder