Deze sneakers bepalen dit seizoen het straatbeeld

Dit is de perfecte sneaker die past bij elke look

retro sneaker trend
Getty Images

Sneaker-trends komen en gaan, maar dit seizoen is er één specifiek model dat we overal gaan zien. Deze lente en zomer domineren niet dad-sneakers of de all white-varianten het straatbeeld, maar moderne interpretaties van de retro sneaker. Een ware klassieker die dit jaar een moderne upgrade krijgt in de nieuwste collecties van modelabels, en niet snel lijkt te verdwijnen.

Retro sneaker-trend

De sneakers in kwestie hebben die kenmerkende seventies-geïnspireerde look - denk aan de Adidas Samba en Gazelle en de Nike Internationalist - maar dan met een chique twist. Die twist zit 'm in het kleurenpallet waarin we de schoen veelvuldig zien verschijnen; subtiele aardetinten als beige, wit en bruin zorgen ervoor dat de sneaker een elegante en tegelijk moderne toevoeging is aan je lente-look. Perfect om de trendy preppy-chique look zelf te creëren deze zomer, én er comfortabel bij te lopen. Shop hier de mooiste retro sneakers!

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Adidas Gazelle sneaker via Zalando
Zalando

€94,95

SHOP NU!

2 Nike Internationalist sneakers via About You
about you

€89,90

SHOP NU!

3 Adidas Jeans sneaker via Zalando
Zalando

€99,95

SHOP NU!

4 Sacha suède sneaker
Sascha

€99,99

SHOP NU!

5 NA-KD sneakers
na-kd

€38.95

SHOP NU!

6 New Balance sneakers via Zalando
Zalando

€79,95

SHOP NU!

7 Nike Daybreak sneaker via Wehkamp
Wehkamp

€89,99

SHOP NU!

8 Tommy Hilfiger via de Bijenkorf
de Bijenkorf

€99,90

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder