Dit zijn de mooiste regenjassen om het weer in stijl te trotseren

Met deze jassen hoop je bijna op een bui

street style regenjas
Edward BerthelotGetty Images

Van sneeuw naar zonnestralen en blauwe lucht naar hagel; is het lente of winter? De Nederlandse lentes laten zien dat alles kan gebeuren, waardoor we op alles voorbereid moeten zijn. Hoewel we met de komst van het nieuwe seizoen onze favoriete jurken, sandalen en zonnebrillen weer tevoorschijn halen, blijkt één ander item altijd een goede investering te zijn in ons land; de regenjas.

Stijlvolle regenjassen

Het idee heerst dat regenjassen eigenlijk nooit stijlvol zijn, en niemand staat dan ook te springen om zijn of haar nieuwe waterafstotende jas aan te trekken wanneer de eerste buien vallen. Toch is het tegendeel waar en zijn er talloze modelabels die een fashionable versie van de jas op de markt brengen. En omdat we in dit land bijna vaker een regenjas dragen dan een gewone jas, is het absoluut een investering waard om te kiezen voor een variant die je jarenlang met plezier draagt. Van een semi-transparante North Face-jas tot een stijlvolle trench van Arket of Rains - met deze regenjassen ga je het wisselvallige weer in stijl trotseren en hoop je bijna op een bui.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Mango
Mango

€69,99

SHOP NU!

2 Rains
de Bijenkorf

€108

SHOP NU!

3 The North Face
de Bijenkorf

€91

SHOP NU!

4 Vero Moda
Vero Moda

€49,99

SHOP NU!

5 Maium
Maium

€140

SHOP NU!

6 Arket
Arket

€225

SHOP NU!

7 Rains
Rains

€166

SHOP NU!

8 Only
Only

€59,99

SHOP NU!

9 Rains
The Little Green Bag

€47,33

SHOP NU!

10 Maium
de Bijenkorf

€135

SHOP NU!

11 Benetton
de Bijenkorf

€59,95

SHOP NU!

12 Collusion
Asos

€51,85

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion