Deze opvallende kaarsen zijn dé interieurtrend van dit moment

Deze kaarsen zijn haast te mooi om aan te steken

hand made candles
MrDamienGetty Images

Kaarsen hebben de afgelopen tijd een heuse comeback gemaakt en ze hebben dit jaar heel nieuwe vormen aangenomen. Je zal het vast al op Instagram en TikTok hebben gespot, maar de bubble cube candles, twisted candles en kaarsen in de vorm van een vrouwenlichaam zijn helemaal on trend. De twisted candles worden ook wel swirl- en spiraalkaarsen genoemd, maar het komt allemaal erop neer dat de kaars gedraaid is. De bubble cube candles zijn zoals de naam eigenlijk al doet vermoeden een kaars in de vorm van een kubus, samengesteld uit ronde bubbels.

Kaarsentrend

Het is de nieuwste trend om verlichting en sfeer aan te brengen in de ruimte. De kaarsen zijn, in tegenstelling tot de robuuste geurkaarsen, die je thuis hebt liggen sierlijk en meer fun. Ze zijn daardoor ook vaak te vinden in pasteltinten en geven letterlijk een bubbly en twist aan je kamer. Influencers zoals Queen of Jetlags aka Noor de Groot hebben deze trend al helemaal in hun interieur gestyled. Wij zijn in ieder geval helemaal fan van deze trend. Ben je zelf nog op zoek naar leuke kaarsen om aan je interieur toe te voegen? We selecteerden vast de leukste.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 HAY - Twist kaars set
HAY

€25

SHOP NU!

2 Broste Copenhagen - Twisted paarse kaars set
Broste Copenhagen

€10,50

SHOP NU!

3 Etsy - Bubble kubus kaars
Etsy

€13,49

SHOP NU!

4 HAY - Spiraal kaars set
HAY

€25

SHOP NU!

5 Rustik Lys - Gedraaide goude kaars set
bol.com

€14,95

SHOP NU!

6 The Home Muse
The Home Muse

€19,95

SHOP NU!

7 Etsy - Bubble kubus kaars met goud
Etsy

€12

SHOP NU!

8 HAY - Twist kaars set nude kleuren
HAY

€25

SHOP NU!

9 The Home Muse
The Home Muse

€14,95

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion