Deze 'going out' tops zijn perfect voor je eerste terrasbezoek dit weekend

De mooiste tops om de transitie van binnen naar buiten eindelijk te vieren

street style
Christian VierigGetty Images

Vanaf woensdag 28 april verandert er veel in ons land; de avondklok wordt afgelast, winkels gaan weer open voor publiek en ook de horeca mag gasten ontvangen. Het beste nieuws; nu de terrassen weer geopend zijn, hebben we naast het park en de supermarkt eindelijk een nieuwe gelegenheid om een extra leuke look te dragen. Hoewel we nog niet kunnen feesten zijn going out tops perfect om de transitie van binnen naar buiten in stijl te vieren.

De mooiste 'going out' tops

Na maanden van social distancing - wat overigens nog steeds aan de orde is - kunnen we af en toe geen joggingpak meer zien. Het begint steeds meer te kriebelen om al die mooie items die in onze kast hangen opnieuw te dragen en nieuwe ontwerpen toe te voegen aan onze lentegarderobe. We selecteren de mooiste going out tops van het moment met een opvallende twist die het waard zijn te dragen tijdens je eerste uitje. Van cut-out details en pofmouwen, tot felle kleuren en ruches - met deze mooie tops wordt je eerste uitje een waar feestje.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Arket
Arket

€79

SHOP NU!

2 & Other Stories
&Other Stories

€59

SHOP NU!

3 Ganni
Ganni

€145

SHOP NU!

4 NA-KD
NA-KD

€33,95

SHOP NU!

5 Mango
Mango

€25,99

SHOP NU!

6 Mango
Mango

€25,99

SHOP NU!

7 & Other Stories
& Other Stories

€49

SHOP NU!

8 Josh V
Josh V

€79,99

SHOP NU!

9 Daily Paper
Daily Paper

€170

SHOP NU!

10 Only
Only

€39,99

SHOP NU!

11 NA-KD
NA-KD

€44,95

SHOP NU!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion