Bij déze muslim owned-winkels shop je de mooiste, modest Eid-outfits

Want: support your locals!

beste small businesses voor de mooiste eid kledingstukken
Glamour

De laatste loodjes van de ramadan zijn van start gegaan en velen zijn druk in de weer om de laatste Eid ul-Fitr-cadeau’s of versiering in te slaan. Eid ul-Fitr is de Arabische benaming voor het Suikerfeest. Het betekent: feestdag ter gelegenheid van het breken van het vasten. Dit word vaak afgekort naar simpelweg Eid.

Wanneer is het Suikerfeest?

Het eind van de islamistische kalendermaand is onder meer afhankelijk van de stand van de maan. De dag waarop Eid valt, is hier dus ook afhankelijk van en is pas bekend wanneer de maan wordt gesignaleerd. Moslims wereldwijd vieren hiermee het einde van de ramadan en gaan dan all-out. Voor de viering van Eid is het gebruikelijk om een jurk of andere vorm van traditionele klederdracht aan te schaffen. Ben je in alle ramadan- en Eid-drukte vergeten een mooie jurk in te slaan? Geen stress, we got you! Corona is voor niemand makkelijk geweest, dus hebben we een paar Muslim owned small businesses geselecteerd. Want: support your locals.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 La Femme

In verschillende steden in de Randstad is La femme de place to be om een jurk aan te schaffen en ze hebben daarnaast ook een webshop. Ook vullen ze meerdere keren per maand hun collectie aan. Waaronder dit jaar een uitgebreide Eid-collectie.

La femme is te vinden op Tussenmeer 10 in Amsterdam, Noordmolenstraat 81 in Rotterdam en Stationsweg 75 in Den Haag.

2 By Sutrah

Deze online en offline shop verkoopt jurken voor iedere gelegenheid. Sutrah betekent bedekking en dat is terug te zien in hun kleding! Altijd classy, on point en hijab-proof.

BySutrah is te vinden op de Hobbemastraat 209 in Den Haag

3 Monde De Rêve

Mocht je houden van wat meer culturele kleding en een groter budget hebben? Dan is Monde De Rêve een goede winkel om in de gaten te houden. Ze verkopen jurken, sieraden, riemen en andere accessoires met Noord-Afrikaanse en Arabische invloeden.

Monde de Rêve is te vinden op de Damstraat 70 in Utrecht.

4 Romosa

Wil je in wat meer aanwezige streetstyle rondlopen op Eid? De ontwerpen van Romosa met extravagante mouwen, kragen en andere details maken jouw Eid look helemaal compleet!

Romosa is bereikbaar op info@romosaofficial.com. of via hun website en Instagramaccount.

5 Project 86 Modest

Prachtige hijabs, kleding, jassen, schoenen en accessoires: Project 86 Modest heeft het allemaal. Betaalbaar, classy en helemaal hip!

Project 86 Modest is te vinden in het Joop van Weezelhof 11 in Amsterdam

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion